Her ne kadar otomobil fiyatları çok pahalı olsa da ikinci el otomobil sektörü sayesinde herkes bütçesine uygun araç sahibi olma imkânı buluyor. Ancak ikinci el alımlılarında sorunsuz araç olmasını dışardan bakarak anlamamız mümkün değildir. Her ne kadar dış görünüm temiz ve güzel olsa da otomobillerin iç aksamındaki sorunlar gözle bakılarak anlaşılmamaktadır. Bunu anlayabilmek için ikinci el otomobilleri sağlamlığını ve orijinal parçalarını tespit etmek için özel makineler geliştirilmiş olup oto ekspertiz sektörü ile ikinci el araç alacak bireylerin hizmetine sunulmuştur. Oto ekspertiz hizmetleri sayesinde artık ikinci el otomobil alımlarınızda hiçbir yanılgıya uğramadan kusursuz araç alma imkanına sahipsiniz. 

Oto Ekspertiz Hizmetleri Nelerdir?

Buca oto ekspertiz hizmetleri geniş kapsamlı olarak sunulur. Oto ekspertiz hizmetini kısaca uzman görüşü olarak tanımlamamız yersiz olmaz. Hem teknik hem de estetik açıdan araçları değerlendiren ve rapor eden oto ekspertiz hizmetleri sayesinde günümüzde araç sahtekarlığı bile en aza inmiş durumdadır. İkinci el oto pazarında neredeyse hayati önem taşıyan oto ekspertiz hizmetleri araçların teknik aksamından tutunda, cihazına, ekipmanlarından tutunda lastiklerine kadar bütün parçaları iler teknolojiye sahip özel makineler ve profesyonel kişiler tarafından detaylıca incelenip, rapor halinde alıcı ve satıcıya takdim ediliyor. Ayrıca oto ekspertiz hizmetlerin aracı yaşını kaç km yol yaptığı ve geçmişte kaza yapıp yapmadığını, ağır hasar kaydı ya da pert kaydı gibi tüm kusurları anında tespit edip rapor halinde sunuluyor. 

Oto Ekspertiz Hizmeti Nasıl Yapılır?

Gaziemir oto ekspertiz hizmetinde çalışan kişiler her ne kadar profesyonel kişiler olsa da bu işlemi yapmak için mutlak teknik cihazlar kullanılması gerekiyor. İlk önce aracın motor aksamı test edilir. Hemen akabinde bilgisayar ortamında aracın parçaları, lastikleri, kaportası parça yer hasar durumları tek tek uzman eşliğinde test edilerek rapor halinde müşteriye sunulur. Ancak aracın kaporta boya gibi dış aksamı ile aracın motor ve iç aksamını aksamının durumun belirten cihazların ve uzmanların farklı olması gerekmektedir. Oto ekspertiz hizmetleri için İzmir oto ekspertiz firması ile iletişime geçilir https://www.proelit.com.tr buradan hizmet alabilirsiniz.