Neden Promosyon Kibrit ?

Kibritin kullanımı azaldı tarihe karıştı derken promosyon sektöründe kibrite olan talep artmaya başladı. Özellikle kafe, restoran, bar, eğlence mekanları vb. yeme-içme ve eğlence sektöründe müşteri memnuniyetini sağlamak ve marka bilinirliliğini arttırmak adına firmalar tarafından promosyon kibrit kullanımı yaygınlaşmaya başladı. Peki nedir firmaları onca ürün arasından kibrit kullanmaya iten nedenler?

  1. Ekonomik Bir Ürün Olması

Firmaların marka bilinirliliği oluşturması hiç şüphe yok ki reklam ve tanıtım araçlarından geçmektedir. Promosyon da geçmişten bu yana firmaların tanıtım çalışmaları için vazgeçilmez araçlarındandır. Çok çeşitli olan bu ürünler arasında kibritin faaliyet gösterdikleri sektör için uygun bir promosyon ürünü olduğunu düşünen firmalar, bütçelerini zorlamayan bu ekonomik ürünleri tercih ediyor.  

  1. Kolay Taşınabilir Olması

Promosyon ürünleri genellikle günlük hayatta sıklıkla kullanılan, müşteri ihtiyacına yönelik ürünlerden seçilmektedir. Müşterilerinizin bu ürünleri gittikleri yerlere götürmesi ve adınızı sokaklara taşıması da etkili bir tanıtım için gerekli olacaktır. Tam bu noktada promosyon kibritler aradığınız kriterlere cevap verebilecek nitelikte.  Üzerinde marka logonuzun ve iletişim bilgilerinizin yer alacağı etkili tasarımlarla oluşturulan bu minik kutular müşterileriniz ile birlikte gidecek ve birçok kişiye erişme imkanınız olacak.

  1. Özel Tasarım Kutularının Dikkat Çekici Olması

Kibrit denilince aklınıza gelen klasik modelleri bir kenara bırakın. Logonuza özel formlarla oluşturulmuş modern kibrit kutuları, sigara paketine benzeyen kutular, üçgen, dikdörtgen gibi geometrik formlarla oluşturulmuş kibrit kutuları müşterilerin dikkatini çekiyor ve marka bilinirliliğinin güçlendirilmesinde oldukça etkili oluyor. 

Bununla birlikte yalnızca özel tasarım kutular değil renkli kibrit çöpleri de müşterilerin ilgisini çeken detaylardan biri. Kırmızı, yeşil, sarı, turuncu, mavi çöp başları ürüne olan ilgiyi arttırıyor ve markanın hatırlanmasını da güçlendiriyor.  

Nereden Satın Alabilirsiniz?

Promosyon kibrit satıcılarına online ortamda ulaşmak çok kolay ancak önemli olan kibriti üreticisinden satın almak. Promosyon kibrit üreticisi firmalarda daha ekonomik yollardan minimum adetlerde üretim yaptırmak mümkün.  Küçük bir araştırma ile imalatçı firmaları bulabilir siparişinizi verebilirsiniz.

Kaynak; https://www.1001kibrit.com/