Survivor oldukça gergin anlara ev sahipliği yaptı. Benchte oturan Evrim ve Barış arasında tansiyon bir anda yükseldi.

Barış, Evrim’e “Her olayı bana sektiriyorsun” diyerek sert çıktı. Evrim ise Barış'a “Yemek olsaydı bunu kabul etmezdin. Sen bir avuç pilav için buradan kampa koşarsın” diyerek karşılık verdi. Yasin'in konuyu kapatın uyarılarına rağmen konuşmaya devam eden Evrim’in Barış’a söylediği, "Oturuyorsun, oynamıyorsun sözleri" ortamı iyice gerdi.

Bu sözler sonrasında Barış iyice sinirlendi. Elindeki matarayı fırlattı. Barış’ı arkadaşları Evrim’den uzaklaştırmaya çalıştı. Fakat Evrim ile Barış, uzaktan da olsa tartışmaya devam etti.

İkili arasındaki kavganın yankıları konseyde de sürdü. Acun Ilıcalı “Defalarca uyarmamıza rağmen kadın yarışmacılarla olan diyaloglardaki hassasiyet maalesef çiğnenmiş oldu” dedi. İlk olarak sözü Evrim’e verdi.

"Ben bana müdahale edilmesinden hiç hoşlanmıyorum. Ve tepkimi bazen sert bir şekilde gösteriyorum“ diyen Evrim, yaşanan olayları hatırlamadığını ve bu yüzden çok uzatmak istemediğini söyledi.

Acun Ilıcalı “Bu olay yaşandı geçti dersek o zaman normalleşmiş olur. Ben bu olayda Evrim tarafını da yadırgıyorum, senin (Barış) tarafının da yadırgıyorum” dedi.