Özenle ve el emeği ile üretilen tesbihler tüm Türkiye’ye ve dünyanın dört bir yanına gönderiliyor. Özel ve el işçiliği ile üretilen tesbihler, yüzde yüz müşteri memnuniyeti sağlıyor.

40 YILLIK BİR EMEK VE GÜVEN

1980 yılında Kemal Bozkurt öncülüğü ile kurulan bir aile firması olan Osmanlı Tesbihçilik piyasada oldukça başarılı bir firma konumuna gelmiş durumda. 40 yıldır özel yapım, el emeği tesbihleriyle pazardaki yerini sabitleyen ve adından söz ettiren Osmanlı Tesbihçilik, iç piyasa temsilcileri Mehmet Bozkurt ve Emre Bozkurt.  Yurtdışında ise firmayı Ahmet Bozkurt temsil ediyor. Osmanlı Tesbihçilik, el emeği ürünleri Faruk Bozkurt ve Ahmet Bozkurt’un ustalıklarının göstergesi oldu.

40 yıldır hızla büyümeyi devam eden Osmanlı Tesbihçilik 1980 yılındaki kuruluşundan sonra 2. şubesini Adana Japon Pasajı’nda 1999 yılında açmıştır. 2002 yılında ise 3. şubesi Adana Tarihi Büyüksaat’te hizmete girmiştir. 3. şubeyi takiben 2011 yılında ilk yurtdışı şubesi olan Dubai WifiMaal açılmış olup 2019 yılında da hem Adana Vakıflar Çarşısı’nda hem de Adana Turgut Özal Caddesi’nde açılan iki şubeyle daha hizmet vermeye devam etmiştir.

KOLEKSİYONERLERİN GÖZDESİ TESPİH SANATI

Akla gelebilecek her türlü doğal taştan tesbih üreten Osmanlı Tesbihçilik, her bütçeye uygun geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine hizmet veriyor. Koleksiyonerlerin de gözdesi olan ürünler üreten firma ürünlerini dünyanın dört bir yanına ücretsiz kargo seçeneğiyle gönderiyor. 

Hem ülkemizin her bölgesi ve her şehrinden gelen talepler hem de dünya genelinden gelen taleplere yetişmekte zorlanan Osmanlı Tesbihçilik müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Tüm dünyadan giderek artan bir ilgiyle doğal taşlardan yapılan tesbihler son zamanların gözdesi durumunda. Özel yapım tesbihlere özellikle Arap ülkelerinden çok fazla ilgi olduğu yadsınamaz bir gerçek. 

Arap ülkelerindeki müşteriler özellikle nadide taşlardan çok değerli ve bir o kadar da pahalı tesbihleri tercih ediyorlar. Osmanlı Tesbihçilik sanat eseri değerindeki el emeği tesbihleriyle ülkemizi yurtdışında oldukça güzel temsil ediyor ve ülkemizin adını tüm Dünyaya duyurmaya devam etmekle beraber ülke ekonomisine de ciddi katkılar sağlamakta.