TOKAT (AA) - Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'un ailelerinin, çocuklarını bulana 100 bin lira para ödülü verecekleri bildirildi.

Dursun Kaan Taşcı'nın babası İbrahim Taşcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 77 gün önce kaybolan çocukları aramak için devletin tüm imkanları seferber ettiğini vurgulayarak, "Devletimiz sağ olsun, her zaman bizim yanımızda oldu. Reşadiye halkına da çok teşekkür ediyorum" dedi.

Çocuklarının bulunmasını istediklerini dile getiren Taşcı, şöyle konuştu:

"Bugüne kadar polis ekipleri yaklaşık 200 kişinin ifadesini almış. İlçeye giriş çıkış yapan 4 bin araç da incelemiş. Hemşehrimiz AK Parti Grup Başkanvekili Coşkun Çakır bize çok yardımcı oluyor. Bir sıkıntımız olsa sağ olsun, yardımcı oluyor ama bütün bunlara rağmen maalesef bir gelişme yok. Herhangi bir iz, emare yok. Çocuklarımızı bulanlara para ödülü vermeye karar verdik. Bayram ve Dursun'u bulanlara 100 bin lira para ödülü vereceğiz."

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde, 29 Aralık 2015'te komşu çocukları 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol oyun oynarken kaybolmuş, bugüne kadar yapılan arama çalışmalarından bir sonuç alınamamıştı.