Uluslararası para transferinin yeni ve güvenli yöntemi olan Zolotaya Korona sayesinde Rusya’ya para gönderme işlemlerinizi çok hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Yurtdışına para transferinin bankalardan yapılması, kullanıcıların uzun bekleme süreleri ve yüksek komisyon oranları nedeniyle yurtdışına para gönderimi açısından çeşitli sorunlar yaşamalarına neden olmaktadır. Aynı zamanda bankalardan yurtdışına para gönderimlerinde oluşan hatalarda muhatap bulmak zor olduğu için Zolotaya Korona ihtiyacınızı en iyi şekilde gidermek için oluşturulmuş, yeni nesil para gönderimidir. Yurtdışına para transferi düşük komisyon ücretleri ile öne çıkan Zolotaya Korona İstanbul Aksaray yetkili şubesinden Rusya’ya istediğiniz meblağları rahat ve güvenli bir şekilde gönderebilirsiniz. Paranızı güvence altına alan Zolotaya Korona bu sayede gönderim yaptığınız hesaba paranız ulaşasıya kadar güvence altında tutuyor. 

Koronapay ya da Zolotaya Korona Rusya için para gönderimi yapmak için ise herhangi bir banka hesabınızın bulunmasına gerek bulunmuyor. İstediğiniz tutarı pratik şekilde hesaba gönderebilirsiniz. Yasal güvence altında tutulan paranız, özellikle tatil günlerinde bile gönderim yapmanızı olanaklı hale getirerek sorunsuz şekilde transferi gerçekleştirmenizi sağlıyor. Koronapay Aksaray şubesinden istediğiniz her gün, Rusya’ya para gönderimi yaparak ihtiyacınızı en iyi şekilde giderebilirsiniz. 

Marina Para Transfer Merkezi

Adres: ​​​Aksaray Mah. Teceddüt Sk. No:19/2 Fatih/İSTANBUL

Telefon: 0212 530 04 25

GSM: 0532 231 92 08

Web: https://www.zolotayakorona.net

E-posta: [email protected]