61SAAT SPOR-Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Galatasaray ve 1461 Trabzon karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmanın galibi 2-1'lik skorla 1461 Trabzon oldu.1461 Trabzon'un gollerini 31. dakikada penaltıdan Sercan Kaya, 70. dakikada Emrullah'tan geldi. Galatasaray'ın tek golü ise 77. dakikada Emre Çolak'tan geldi.



1461 Trabzon bu sonuçla Ziraat Türkiye Kupası'na devam ederken, İstanbul'un büyük kulüplerinden Galatasaray'ı eleyerek tarihi bir başarıya imza attı. Ziraat Türkiye Kupası'nda grup kuraları 14 Aralık'ta çekilecek.

Galatsaray'ı eleyen Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon bu gece saat 02:20 sıralarında havayoluyla Trabzon'a geldi. Trabzon Havilamınan gelişinde kalabalık bir taraftar grubu tarafından karşılanan takım, tezahüratlar ve taraftarların sevgi gösterileriyle uzun süre havalimanından çıkamadı.

Taraftarların çiçek verdiği Teknik Direktör Mustafa Akçay, burada kısa bir açıkla yaparak takım otobüsüne geçti. Taraftarlar en fazla sevgi gösterisini ise 1461 Trabzon'un en önemli oyuncularından Sercan'a yaptı. Sercan'ı omuzlara alan taraftarlar ardından 'Sercan bize 3'lü çektirsene" şeklinde tezahüratlarda bulundular.

Havalimanında Sercan, taraftarlara 3'lü çektirirken daha sonra ise taraftarlarla omuz omuza vererek sloganlar attı. Takımda kimi futbolcular otobüsle Trabzonspor tesislerine giderken kimileri de aileleri ile birlikte evlerine dağıldı.

Taraftarlar takım otobüsü ile birlikte konvoy oluşturdu. Ardından futbolculara Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine kadar eşlik edildikten sonra taraftarlar dağıldı.

KAYNAK: 61SAAT.COM