Günümüzde insanlar bilgisayar ve cep telefonları aracılığı ile internete kolay bir şekilde girebilmektedir. Böylelikle haberleri de internet üzerinden kolaylıkla takip edebilirler.

Tarık Şahin Hayatı

Tarık Şahin 1996 yılında Kocaeli de dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarından beri internet gazeteciliğine çok fazla ilgi duyan Tarık Şahin sosyal medyada kendini geliştirmek amacı ile sürekli çalışmalar yapmıştır. Daha sonrasında Amerika Merkezli olan bir firma ile çalışmalara başlamıştır. Tarık Şahin verileri analiz edebilmesi ve yazılımları geliştirebilmesi sayesinde kendini oldukça fazla gelişmiştir. Viakep sayesinde iş hayatına başlayarak teknoloji haberlerinin ilgililere ulaşmasına olanak sağlamıştır. Zaman içerisinde kendisini geliştirip iletişim ağlarını da büyüterek wazm.com sitesini kurmuştur.

İnternet Gazeteciliğinde Devrim

Wazm.com sitesi internet gazeteciliğinin geliştirilebilmesi için pek çok paylaşım yaparak toplumların bilgi alabilmesi adına kurulmuştur. Wazm sitesi Amerika merkezli olan bir konumda kurulmuştur. Dünyadaki tüm gelişmeleri internet üzerinden toplumlara hızlı bir şekilde aktarabilmek adına, sorumluluklarının farkında olarak sponsorların da destekleri sayesinde hizmet üretmektedir. 

Yenilikçi Sosyal Medya Platformu

Tarık Şahin sosyal medyada yapmış olduğu çalışmalar ile toplumların ihtiyaçları dahilinde çözümler üreterek sektörde gelişmeler yaşanmasını ve yeni projeler oluşmasına olanak sağladı. Wazm.com sitesinde sosyal sorumluluklar göz önünde bulundurularak yenilikçi bir yapı çerçevesinde geliştirmeler yapılmıştır. Wazm.com sitesi yenilikçi yapısı ile birlikte 2019 yılında hayata geçirilmiştir.

İnternet Gazeteciliğinin Amerika'daki Önemi

Son zamanlarda internet gazeteciliği için kurulmuş olan pek çok internet sitesi bulunur. İnternet sitelerinin ne kadar başarılı oldukları ise ziyaretçi sayılarından anlaşılabilmektedir. Kaliteli içerikler üreten internet gazeteciliği siteleri oldukça fazla ziyaretçi çekmektedir. Wazm.com sitesi de kaliteli haber anlayışı ile toplumların dikkatini çekmektedir. Wazm.com internet gazeteciliği sitesi Amerika merkezli olarak kurulan bir sitedir.