İş ekipmanları yönetmeliğine göre işletmelerin daha güvenli çalışma ortamı olabilmesi için riskli ekipman ve tesisatların periyodik kontrolleri  yetkili mühendis ve kurumlarca yapılması gerekmektedir. Bu minvalde Makeltek uluslarası teknik muayene anonim şirketi bir işletmede bulunan  tüm basınçlı kaplar , kaldırma iletme ekipmanları ,topraklama ölçümleri konusunda türkaktan ulusal yeterliliğe sahip karadeniz bölgesinde hizmet veren  sayılı firmalardandır.

İş kazaları ve meslek hastalıklarını en aza indirme bilinciyle yola çıkan Makeltek 2016 yılında iş insanı ömer faruk yeter tarafından kurulmuştur. Hizmet vermiş olduğu firmalarda öncelikle müşteri memnuniyeti ve can ve mal kayıplarının önüne geçebilmek adına test ve incelemeler yaparak tesislerde riskleri önceden belirleyerek risk almadan önlem almaya zaman bırakmaktadır .

Referans Pazarlaması Tekniğiyle her gecen gün daha da büyüyen makeltek sektöründe en büyük ilk 10 firmadan biridir. Ulusal ve uluslararası birçok dünya markasının da tercihidir. Makeltek müşterilerine ölçümden öte iş sağlığı ve güvenliği bilincini aşılayarak tesislerde standartları karşılamama durumlarda nasıl çözüm bulunacağı konusunda da ücretsiz danışmanlık vermektedir. Yapmış olduğu ölçümlerde bulmuş olduğu ramak kala olaylarının sayısının fazla olması makeltek  farkının bir göstergesidir. Bunun yanında asli işi olmasada tesislerin anormal durumlarında şüphelendikten sonra yapılan fatura kontrollerinde aktif -reaktiften dolayı tesislerin ceza yediğinin tespit edip bir çok müşterisine fark etmediği cezaları farkettirip ceza ödememesi için yol göstermiştir. Yenilikci yapısı uygun fiyat kaliteli tarafsız hizmet politikasıyla müşterilerinin güvenini kazanan makeltek türkiyenin 81 ilinde 2000 üzerinde firma hizmet vermiştir.

Makeltek le her şey çok kolay teknolojinin tüm imkanlarınında faydalanan makeltek yapay zeka ve yazılımlarla müşterilerine 360 derece hizmet vermektedir. Hızlı Raporlama , Mobil Uygulama ve  Crm Sistemleri  Kullanarak Müşterilerin Talep ve önerileri devamlı takip etmekte, müşterilerin isteklerine göre aksiyon planları oluşturup hayata geçirmektedir.

Makeltek Hizmet Kapsamı Aşşağıdaki Gibidir

Topraklama Ölçümü

Elektrik Tesisat Uygunluk Belgesi

Paratoner Periyodik Kontrol

Jeneratör Periyodik Kontrol

Katotik Koruma ölçümü

Hidrafor Periyodik Muayene

Kompresör Periyodik Muayene

Kazan Periyodik Muayene

Boyler Periyodik Muayene

Vinç Periyodik Muayene

Caraskal Periyodik Muayene

Sapan  Periyodik Muayene

Yürüyen Merdiven Periyodik Muayene

Kule Vinç Periyodik Muayene

Mobil Vinç  Periyodik Muayene

Yangın Tesisatı Uygunluk Belgesi

Havalandırma Tesisatı Uygunluk Belgesi

https://www.makeltek.com/