BÜYÜKŞEHİR'DE BİR BİRİM DAHA!

Şehrin genişleyen hinterlandı ve Büyükşehir’in sorumluluk alanları içine girecek olan Ganita Projesi, Yalıncak Plajı ile Millet Bahçesin’de güvenliğin sağlanması hizmetlerin verilmesi için belediye bünyesi içinde Zabıta Müdürlüğüne bağlı güvenlik şube müdürlüğü oluşturuldu..

Bu şube müdürlüğüne eleman alımı yapılacak. 

İlgili birimin yetki ve sorumluluklarının ne olacağı Belediye bürokratları tarafından belirleniyor..Trabzon, eski belediye binasının yeni görünümü

Özellikle Millet Bahçesinde her türlü hizmet ve güvenlik önemli bir konu..

Büyükşehir bu konu üzerinde titizlik duruyor.

TRABZONSPOR'DA BAKIN NE KURULUYOR?

Trabzonspor’da bakın ne kuruluyor..?

Dün Türkiye Spor Yazarları Derneğinin Trabzon şubesinin genel kurulu oluştu.. Genç kuşak gazeteci arkadaşlar yönetime seçildi.. Başkan Selçuk Kılıç, yönetimini geniş yelpazeli bir şekilde oluşturdu. Yani yönetim emekçi gazeteciler ile tabana yayıldı.. Yönetimde şu isimler var; 

SELÇUK KILIÇ, GÜRKAN ATA, GÖKMEN ŞAHİN, NURGÜL GÜNAYDIN, YUNUS EMRE SEL, YAHYA KARABİNA, ÖZER ÇALIK, TUNCAY LAKOT VE HASAN TÜNCEL....

Arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.

TSYD genel kurul sonrası, TFF’nin Trabzonlu üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu, gazetecilerin misafiri oldu..TSYD Trabzon şubesinin bütün donanımı Hacıkerimoğlu’ın sponsorluğunda yapıldı. Kendi istemese de TSYD yönetimi Hacıkerimoğlu’na teşekkür ettiği metni, çerçeveletip duvara asmıştı.

Hacıkerimoğlu ile gazetecilerin sohbeti, sohbette kalması şartı ile derin mevzulara giderek uzadı getti. Hacıkerimoğlu’nun önce Trabzon sonra Trabzonspor sevdası hakikatten çok dikkat çekiçi..

Kendini Trabzon’a ve Trabzonspor’a adamış durumda.. Kerimoğlu, sohbet esnasında bir bilgi de verdi.. Yönetime, Trabzonspor Vakfının kurulması için öneri getirmiş.. Vakfı biz Trabzonlular kurarız demiş.. Bu konuda da Hacıkerimoğlu kararlı.. Yakında böyle bir vakıf kurulabilir..

Tabi bu arada Mustafa Kerimoğlu’nun Trabzonspor’daki iç çekişme kavga kıskançlık yönetimlerde bölünmüşlükle ilgili şaşkınlığı her halinden belli oldu..”Beraber yönetim oluşuyor. Sonra kavga ve kırgınlık oluyor.. Neden ki” deyince yayın danışmanımız Ali Savaş şöyle bir tespit yaptı…”Çünkü, artık Trabzonspor’da adamına göre Trabzonsporluluk var..”

BİR KOLTUKTA İKİ KARPUZ

Şu sıralar Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, bir koltukta iki karpuz taşıyor..

Taşıdıklarından biri transfer çalışmaları..

Diğeri ise seçimli genel kurula doğru strateji belirlemek..

Bunun için önümüzdeki hafta, Ağaoğlu, yönetimde en çok güvendiği isim Ertuğrul Doğan ile bir araya gelip seçim çalışmaları ve birlikte yol alacağı isimlerin belirlenmesini masaya yatıracaklar..

Bu arada önceki gün yönetim kurulu üyeleri ile kurul başkanları tesislerde Mustafa Hacıkerimoğlu’nun da katıldığı  bir toplantı yapıldı.

Toplantıda önümüzdeki lig sezonunda TFF Kulüp arasındaki ilişkiler ve bu ilişkilerin düzenli şekilde nasıl yürütüleceği masaya yatırıldı.

BENİ NİYE İSTİYORSUN?Abdullah Avcı, Hamsik'i bizzat istedi!

Trabzonspor’un yıldız transferi Hamsik’in transfer gerçekleşmeden önce Teknik Direktörü olacak Abdullah Avcı ile de bir görüşmesi oldu..

Evet, Avcı ile yarım saatten fazla görüşen Hamsik, Avcı’ya şunları sordu..

-Beni niye istiyorsun

-Benimle nasıl bir oyun planlıyorsun

-Benim, planladığın oyunda takımla uyumama sabırlı olacak mısın?

Şimdi şöyle bir soru akla gelebilir mi..?

Bir futbolcu transferinden önce teknik adamı arayıp bu soruları sorar mı..? Sorabilir mi..? Ukalalık mı..?

Değil tabi.. Sorabilir. Modern futbol anlayışında bu vardır.. Ve Hamsik bunu yapmıştır.

ADNAN TAÇ, ZEVKTEN DÖRT KÖŞE

Trabzon Sanat Evinin başkanı Adnan Taç, şu günlerde zevkten dört köşe.. Sanat Evi binası restore edildi.Binanın sanat evinden alınması ile ilgili lobisel faaliyetlerden binayı kurtardı. Dün de Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun sanat evinde inceleme yapmasından sonra sanat evi için şu sözleri aldı.

-Sergi panoları yenilenecek

-Bahçe düzenlenecek

-Teknik araç ve gereçlerin korunması için binanın mimarisine uygun koruma yapılacak

-Bahçeye tamamen ahşap çay evi kurulacak

-Bina yüzeyinin bakım sorumluluğu Büyükşehir’in olacak.

Başkan Zorluoğlu, sanat evindeki her türlü sanat etkinliğini Büyükşehir ile ortaklaşa yapabileceklerinin de sözünü verdi..

Bunun için Taç, zevkten dört köşe..

HASTANENİN SANTRALİ KİLİTLENDİ!İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs kalp krizi geçirdi

İyi  Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün önceki gece meclis  çalışmaları esnasında kalbinden rahatsızlanması ve bu haberin Trabzon’da duyulması ile toplumun her kesiminde derin bir üzüntü oluştu.. Vekillerin genellikle rahatsızlandıklarında gittikleri Güven Hastanesine kaldırılan Örs’ün tedbir olarak yoğun bakıma alınmasından sonra cep telefonlarına da ulaşılmayınca ilgili hastanenin santrali kilitlendi..

Trabzon’dan ve Türkiye’nin bir çok yerinde hastaneye yığınla telefon geldi. Örs’ün sağlık durumu ile ilgili bilgi edinmek isteyenlerin bu merakını da hastane ilgilileri anında giderdi.

Şu anki sağlık durumu ile ilgili olarak doktorlar şunu dediler.

Örs’ün nabzı düzeldi. Bugün ihtiyaç duyulursa anjiyo yapılacak…Bugün de gün içinde Hüseyin Örs’ün telefonundan sadece mesaj yolu ile iletişim kurmasına izin verilecek..Doktorlar Örs’ün telefonla aranmamasını istediler… Buna riayet edilmesi hususunda da çağrıda bulundular.