Böylesine acı bir günde, böylesine yaslı bir günde ne yazılacak bir yazı ne işlenecek bir konu kalıyor. Hepsi boş, hepsi angarya kalıyor. 

Bir değil 3 değil 5 değil tam 33 vatan evladı mehmetçiğimizi şehit vermişken, onlarca mehmetçiğimiz yaralanmışken,  Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne kastedilmişken başka bir konu yazmak konuşmak işlemeyi düşünmek böyle bir beklentide olmak vicdanla bağdaşmaz. 

Bu nedenle tam 9 seneyi aşkındır 3 binden fazla yayınla sizlere aktardığımız Politik Güğüm köşemize şehitlerimizin aziz hatırası adına ülkemizin birliği dirliği adına, yaşadığımız kara yaslı bu acı gün adına bir günlük ara veriyor ve bunu anlayışla karşılayacağınızı çok iyi biliyoruz. 

KAHPE SALDIRI 

Komşumuzda huzur olsun, sınır illerindeki milletimiz sıcak yatağında rahat uyusun, sınırdan ileride gelecek bir tehdidin şimdiden önlemi alınsın, bölgede huzur hakim olsun, milletim tehdit altında olmasın, bölgede herkes barış içinde yaşasın diye birçok ülkenin kendi menfaati ve rantı için bulunduğu sınır bölgesine canını ortaya koyup giden Türkiye Cumhuriyeti’nin güvenlik unsurlarına çok acımasız sinsi, kurnaz, hain kahpe bir saldırı düzenlenmiştir. 

EN ÖNEMLİ ŞEY BİRLİK BERABERLİK 
Feci saldırıda gece gelen son bilgiye göre tam 29 mehmetçiğimiz şahadet şerbeti içerek şehitlik mertebesine ulaşmış onlarca mehmetçiğimiz de yaralanmıştır. 

Can veren mehmetçiğimiz yürekleri dağlamış canı yanan yüce türk Milleti kahrolmuştur. 

Böylesine hain ve aşağılık bir saldırı karşısında yapılması gereken en önemli şey, ülkenin birliğini dirliğini korumasıdır. 

O nedenle. Tek vücut olup kenetlenmek birinci vazifemizdir. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi 1. Vazifemiz Türk İstiklalini ve Türk Cumhuriyetini İlelebet Muhafaza ve Müdafa etmektir. 

Bu mübarek gecede bizlere böylesine derin, büyük ve tarifsiz bir acı yaşatan her kimse onlara en ağır cevabı yine bu millet yine bu devlet yine mehmetçiğimiz misliyle cevap verecektir. 

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM 
Ve tek bir mehmetçiğimizin kanı yerde kalmayacaktır. Bu inançla, bu umutla hareket etmemiz Birbirimize kenetlenerek ülkemizin birliği dirliği için Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet Tek Dil olgusundan bizi uzaklaştırmak isteyenlere inat, bir zamanlar Ya İstiklal Ya Ölüm diyerek bu toprakları bizlere emanet eden 100 binlerce mehmetçiğimize, şehidimize olan borcumuzu ödememiz gerekir. 

Kim vurdu, nasıl vurdu niye vurdu, bedeli ne olacak, Nato idi, Rusya idi ABD idi Suriye idi.
Bunlar tabi ki gün yüzüne çıkacak. 

Bu uluslararası politika ve diplomasi işidir. Burada kullanılacak dile çok ama çok dikkat edilmeli hassas davranmalı provokasyonlara gelinmemelidir. 
Türkiye sınır ötesinde böylesine ağır bir saldırı ile ilk kez karşı karşıya gelmiş ve bu milletin şah damarına basılmıştır. 
Ama bu milletin kimsenin kuklası olmadığını, kimsenin oyununa gelmeyeceğini, bir ölüp bin dirileceğini, mehmetçiğinin saçının teline dünyayı değişmeyeceğini, bu vatanı bölmek isteyenlere karşı canını hiçe sayarak vatanını savunacağını hiçbir fert hiçbir devlet unutmamalıdır. 

61SAAT.COM AİLESİ OLARAK 

İDLİP’TEKİ HAİN SALDIRIDA ŞAHADET ŞERBETİ İÇEN KAHRAMAN

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET 

YARALILARIMIZA ACİL ŞİFALAR

ŞEHİTLERİMİZİN KEDERLİ AİLELERİNE VE YÜCE TÜRK MİLLETİNE 

BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ. 

ALLAH MEHMETÇİĞİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDA OLSUN.