Rize 53 Gazeteciler Derneği tarafından medya, siyaset ve bürokrasi alanlarında başarılı olan isimlere verilen ‘Başarı Ödülleri’ Rize Öğretmenevinde düzenlenen tören ile dağıtıldı.

Gecede Milletvekillerinden sadece Hasan Karal'ın ödül almasına Nusret Bayraktar tepki gösterdi işte o anlar..

AKP Milletvekilleri arasında olan Önümüzdeki seçimlerde Milletvekili olma kavgası bu törende kendini bir kez daha gösterdi. Milletvekilleri arasında sadece Hasan Karal’ın ödül aldığı törende konuşma yapan Bayraktar, Rize Havalimanı ve Ovit Tüneli gibi projelerin kabul ettirilebilmesi adına Ankara’da yoğun mesai harcadığının gazeteciler tarafından iyi incelenmesi gerektiğini vurguladığı konuşmasında, “Rize’nin gelişmesine katkı sağlandığı bu noktada bu kadar kişi ödül alırken, 4-5 yıldır bakanıyla, milletvekiliyle, bürokratıyla bu kadar uyum içinde çalışılan bir ortamda, nezaketen de olsa programımız budur, ödül alacak isimler bunlardır denseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Böyle mutlu bir tabloda bu karamsar cümleleri kurmanın ızdırabını çekiyorum. Bir bakın bakalım bu hizmetlerin Rize’ye gelmesinde birlik ve beraberliğimizin ne kadar katkısı olmuş. Bugüne kadar gelen her siyasi parti güzel hizmetler yapmıştır, hepsine teşekkür ediyorum.

İz bırakma noktasında başarısız olduk

Ama bu dönem kadar lojistik merkez, üniversite, ovit tüneli, yayla turizmi, turizm projeleri, kayak merkezi ve en önemlisi havaalanı gibi projeler katlamalı şekilde nasıl geldi lütfen bir bakın. Bunlar birlikteliğin bereketidir. Halkımızın desteğinin bereketidir. O halde destek varsa hepimiz birbirimize destek olalım, hepimiz birbirimizi onore edelim. Marifet iltifattan ise adaletsizlik de yapmayalım. Ödül alan herkesi kutluyorum. Demek ki çok daha fazla iz bırakan insanlar var. Biz iz bırakma noktasında başarısız olduk. Bundan sonraki hizmetlerimiz inşallah daha güzel olacaktır” şeklinde sitemde bulundu.

Bayraktar’ın konuşmasının son kısmında salondaki bazı gazeteciler milletvekilini alkışlayarak protesto etti.
Bayraktarın konuştuğu sırada bir başka milletvekili Hasan Karal’ın, Ak parti il başkanı Muhammet Avcı’nın şaşkınlığı hareketlerine yansıdı.Konuşma esnasında Rize Milletvekili Hasan Karal ödülünü almadan ayrıldı.



 AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktarın sitem dolu konuşması Muhalefet Partisi il Başkanlarının diline sakız oldu.Sitem dolu konuşma karşısında Muhalefet tarafı gülerken Hükümet tarafı şok bir şekilde Nusret bayraktar'ın konuşmasını dinledi.

Haberin yayınlandığı haberci53.com sitesine gelen okur yorumlarıda dikkat çekti.

İŞTE O YORUMLAR..

Serdar

12 yıldır iktidarda olan bir liderin memleketine bi bakın ya Şehir Merkezinde değişen nedir.İki icraat yaptınız aynı teraneleri sayıklayın durun hepiniz goygoycu şakşakçısınız bi tane avm yok şehirde halen daha köyden farkı yok ne anlatıyosunuz siz ya

Lazoğlu

Nusret bey yeni uyandı galiba. Adam 4 Yıldır sizin üzerinizden Rize'yi dizayn ediyor yenimi farkettiniz. İlçe başkanları, il başkanı,belediye başkanları, kurum müdürleri, rektör, rizede yapılan tüm işler. Hepsinde yukarıya sayın bakan ve Nusret Abinin adını kullan . Iyi olursa Hasan Karal yaptı onun projesi, kötü olursa Hayati ve Nusret abi dedi. Ama son yaklaştı birdaha aday olabilmek için hayati bey ve nusret beye kırk tane takla Attı ama yemedi Nusret abi son dakikada olsa oyunu farketti.
@Cevapla Yorumun Devamı

Ali YILMAZ

Ödül'e Layık Görülen ve Ödül'ü Layık gören herkesi tebrik ediyor,Başarılarının artarak Devamını ve Ödülleri'n Tekrarını ;Bu yıl ödül alamayanların daha çok gayretiyle bundan sonrakı yıllarda telafi etmelerini hasseten temenni ederim.


Ak adam 

işte böyle menfaatler çakışmaya Başladımı dillerde konuşur.daha Düne kadar Hasan kardeşim öyle, Hasan kardeşim şöyle diye methiyeler diziyordu sayın bayraktar. Yenimi farkettin Hasan karalın adam kullanma sanatında usta olduğunu. Halil bakırcı gibi yanında yetiştirdiğin en yakın adamını bile kendi ellerinle yedirtti sana onuda anlamadıysan hiç kusura bakma sayın bayraktar sen haybeye bunca zaman vekillik yapmışsın.

Tev

yorum yazan hakan arkadas. Sanırım ispanyadan yazıyorsun yorumu . Rizede olan bıtenlerden haberın yok . Bır de yazabılsen daha iyi olacak