Çene Dolgusu İşlemleri

Çene hatlarını belirginleştirmek adına gerçekleştirilen çene dolgusu işlemleri, küçük ya da büyük çeneler için uygulanabilmektedir. Çene dolgusu işlemleri gıdı, çene hattı ya da ön bölüm için gerçekleştirilebilmektedir. Çene dolgusu işlemleri ciltteki kırışıklıkları ortadan kaldırmak amacı ile de uygulanabilmektedir.

Çene dolgusu uygulamaları, yüzün asimetriğine uygun olarak gerçekleştirilmektedir. Son derece kolay ve pratik bir süreç gerektiren çene dolgusu işlemleri sonrasında her zaman başarılı sonuçlar elde edilmektedir. çene dolgusu işlemi ile birlikte kişi artık daha genç ve dinamik bir görünüm elde edebilmektedir.

Kılcal Damar Tedavisi Uygulamaları

Daha çok yüzeye yakın bölgede oluşan kılcal damarlar, dışarıdan kırmızı lekelerin görünmesine sebebiyet vermektedir. Daha çok genetik olan bu durum, yaşın ilerlemesi ile birlikte de yoğunlaşabilmektedir. Kılcal damarların oluşma nedeni, vücuttaki bölgeye göre de değişiklik göstermektedir.

Dokulara herhangi bir zarar vermeden yerine getirilen kılcal damar tedavisi ataköy hizmetleri, vücudun her bölgesi için yapılabilmektedir. Kılcal damar tedavisi sonrasında daha sağlıklı ve güzel görünen bir cilde sahip olmanız mümkündür.

Uygulama sonrası hafif kabarcık durumunun oluşması muhtemel durumlar arasında yer almaktadır. Ancak bu izler kısa bir süre içerisinde yok olmaktadır.

Ameliyatsız Yüz Germe Uygulaması

Son yıllarda artık bir çok kişi yüz germe yöntemlerinden faydalanmaktadır. Günümüzde geliştirilmiş olan ameliyatsız yüz germe yöntemleri ile artık cerrahi müdahale olmadan daha genç bir görünüme kavuşmak mümkündür.

Ameliyatsız yüz germe yöntemlerinde uygulanan işlemler her zaman başarılı sonuçlar vermektedir. Uygulama sonrasında kişi çok kısa bir süre içerisinde gündelik hayatına devam edebilmektedir. Ameliyatsız yüz germe işleminde elde edilen sonuçlar uzun vadeli olmaktadır.

Bir çok farklı ameliyatsız yüz germe yöntemi bulunmaktadır. Kırışıklığın durumuna ve hastaların tercihine göre en uygun yöntem ile işlem tamamlanmaktadır. Siz de en uygun ameliyatsız yüz germe yöntemleri ile pırıl pırıl ve daha genç bir cilde sahip olma fırsatını kaçırmayın.