Yaşa bağlı olarak hacmi azalan şakakların daha dolgun görünmesi için uygulanan şakak botoksu Adana yaptırmak isteyenler için mevcut seçenekler arasında karar vermek zorlayıcı olabilir. Bu sebeple bu metinde şakak dolgusunu yaptırırken nelere dikkat edilmesi gerektiğinden bahsettik.

Şakak dolgusu ile yüzünüz gençleştirin

Pek çok insan, çene hattı veya dudakları dolgunlaştırma söz konusu olduğunda dermal dolgu maddelerinin gücünü bilir. Peki şakakların da yaşla beraber hacim kaybettiğini biliyor musunuz? Yüzün bu sıkça unutulan bölgesi de bazı dermal dolgu maddelerine ihtiyaç duyabilir. Bu sebeple şakak botoks Adana yaptırarak yüzünüzde ortaya çıkan yaşa bağlı hacim kayıplarını telafi ettirebilirsiniz.

Şakak dolgusu önemlidir çünkü şakaklardaki hacim kaybı yüzün geri kalanında da büyük bir etkiye sahiptir. Şakaklar enjekte edilebilir bir dermal dolgu ile hedeflenerek, ameliyatsız bir şekilde dolgun bir görünüme kavuşabilirler. Kolay bir işlemle bir anda tüm yüzün dolgunlaşmış gibi görünmesi mümkündür.

Şakak dolgusunun tüm yüz için önemi

Şakaklarınız üst yüzünüze pürüzsüz ve kıvrımlı bir görünüm kazandırır. Şakaklar, kaşlarınızın ucuna oturan, kulaklarınızın ucuna kadar uzanan ve saç çizginize geri dönen küçük düz alanlardır. Dolgun ve hacimli olduklarında genç bir yüzün tanımlanmasına ve şekillendirilmesine yardımcı olurlar. Şakak botoksu Adana ile bu faydalara kavuşabilirsiniz.

Daha genç bir insanda, tam şakaklar yüzün kemikten tamponlanmasına yardımcı olarak yüz şeklinin yumuşak bir şekilde aşağıya doğru daha ince bir çeneye kaymasına yardımcı olur. Bu, kadınlarda çok beğenilen 'kalp şeklinde bir yüz' ve erkeklerde sağlam bir şekilde tanımlanmış bir üst yüz yaratır. Bu nedenle, iyi şekillendirilmiş ve dengeli bir yüz görünümü oluşturmak söz konusu olduğunda tam yüz şakakları çok önemlidir. Şakak botoksunu Adana’da istedikleri bu yüz görünümüne ulaşabilirler.

Şakak dolgusu ile ameliyata gerek olmadan dolgun bir yüze kavuşun

Şakak dolgusu, şakakları mini bir yüz germe gibi canlandıran cerrahi olmayan enjeksiyonlardır. Hyaluronik asit (HA) jeli kullanarak nemi ve hacmi geçici olarak şakaklara geri kazandırırlar. Hyaluronik asit, cildii su tutma yoluyla dolgun ve nemli tutmaya yardımcı olan doğal olarak oluşan bir şekerdir. Hyaluronik asidin hacmi azalmış şakak alanlarına tekrar enjekte edilmesiyle, zamanla azalan hyaluronik asit depoları yenilenir.

Şakak dolgusu enjeksiyonları, ameliyatsız bir mini yüz germe sağlayabilir. HA enjekte edildiğinde, hacim veya elastikiyetini kaybetmiş dokuları desteklemek için şişirilmiş bir yastık görevi görür. Böylece, bu yastığı restore ederek, bir bireyin zamansal alanı fark edilir şekilde yeniden yapılandırılır ve genç görünümüne geri döndürülür.

Şakaklar aynı zamanda etraflarını saran yapıları da etkiler, bu nedenle bu bölgeyi yeniden canlandırarak yüzün yuvarlaklığını geri kazanır. İnsanlar genellikle bir şakak dolgusunun ne kadar büyük bir fark yaratabileceğine inanamazlar. Ancak tedaviden sonra tüm yüzlerinde bir gençleşme ve dinamik görünüm kazanırlar.

Şakak dolgusunu Adana’da yıllardır güvenle gerçekleştiren Estelite, hastalara danışmanlık hizmeti vermeye önem gösterir. Tüm tedavilerde olduğu gibi, şakaklar için dermal dolgu maddeleri düşünüldüğünde de ilk adım detaylı bir danışmanlık hizmeti almaktır. Bu aşama hayati önem taşımaktadır. Kozmetik uzmanının cilt bakımı hedeflerinizi anlamasını sağlarken önerilen dolgu maddelerinin şakak içi boşluğunuza ve hacim kaybı ihtiyaçlarınıza en uygun olmasını sağlar. Estelite’ye gelerek şakak dolgusu için iyi bir aday olup olmadığınızı öğrenebilir ve aklınızdaki tüm soruları sorabilirsiniz.