Epidermis İzmir Polikliniği Covid19 hastalığına karşı aldığı önlemleri arttırdı. Özellikle hijyen kurallarını yüksek seviyeye çıkararak danışmanlarına temiz bir ortamda hizmet vermektedir. Epidermis sabah, akşam olmak üzere dezenfekte ilacı ile her yeri hijyenik hale getiriyor. Randevulu gelen hastalara girişte ateş ölçer aracılığı ile ölçüm yapılıyor. Daha sonra ücretsiz bir şekilde maske ve kostüm giydiriliyor. Ayrıca Covid19 salgın hastalığından dolayı alınan tedbirler ile cilde temas etmeden işlem uygulanıyor. Tüm Dünya’ yı etkisi altına alan SARS-CoV-2 olarak bilinen Covid19 hastalığı için sosyal mesafe ve temas en önemli kurallardır. Dünya geneli ve Türkiye’ nin de aldığı önlemler doğrultusunda belirli yaş sınırındaki vatandaşların sokağa çıkması yasaklanmıştır. Ayrıca Cumartesi ve Pazar günleri de sokağa çıkma yasağı uygulanmaktadır. Sağlık Bakanlığına bağlı estetik, güzellik ve bakım hizmeti veren firmaların açık olduğu için Epidermis İzmir Firması da danışmanlarına hizmet vermeye devam ediyor. Ayrıca Sağlık Bakanlığı’ na bağlı olmayan estetik, bakım ve güzellik alanında çalışan firmalar teker teker kapatılıyor. İnsan sağlığını bu dönemde riske atıcı her şey önlemler ile güçlendiriliyor. 

Epidermis Polikliniği 1994 yılından itibaren danışanlarına hizmet veriyor. Diğer firmalara göre daha hijyenik ve sağlık açısından temassız lazer işlemi ile danışman kitlesi oldukça fazladır. Covid19 salgın hastalığı nedeniyle Epidermis kendi dezenfektanını alarak günde iki kere her yeri dezenfekte ediyor. Uluslararası standartlara göre hijyenik ve kaliteli bir hizmet veriyor. Teknoloji’ nin ilerlemesi ile cilde temas etmeden lazer işlemi gerçekleştiriliyor. Alanında uzman kişiler tarafından Epidermis Polikliniğinde estetik, bakım ve güzellikle ilgili destek alabilirsiniz. 

Epidermis Polikliniği Genel Müdürü Okan YENİNCİ Covid19 önlemleri hakkında açıklama yapmıştır. Sayın YENİNCİ Covid19 salgın hastalığına karşı birçok önlem alarak danışmanları için uygun koşulların hazırlandığını söyledi. Sağlık Bakanlığı’ na bağlı olduklarını, bu dönemi temassız bir şekilde atlatmaları gerektiğini vurguladı. Hem çalışanları’ nın hem de gelen danışmanları’ nın hayatını riske atmamak için girişte maske ve kostümün ücretsiz verildiğini söyledi. Bu önlemleri eksiksiz bir şekilde her gün düzenli olarak uyguladıklarını ifade etti. Ayrıca poliklinik için aldıkları dezenfekte ilacını da vurguladı. Sabah, akşam belirli saatler de kostümlü ve maskeli sağlık çalışanları tarafından merkezin hijyenik hale getirilerek Covid19’ a karşı korunması sağlanıyor. Gelen danışmanlara işlemi bitene kadar kostümlü ve maskeli bir şekilde en iyi hizmet veriliyor. Aynı şekilde danışmanlara giydirilen kostüm de merkez çıkışında atılıyor. YENİNCİ, Epidermis’ in tüm çalışanları sağlık personelinden oluşuyor. Hastanelere oranla butik bir poliklinik olduğumuz için insanlar bizi tercih ediyor, dedi. Covid19 hastalığı sebebiyle Sağlık Bakanlığı’ na bağlı olduğu için açık olması gerektiğini bir kez daha vurguladı. Estetik, güzellik ve bakım’ ın yanı sıra deri hastalığı ve dermatoloji ile ilgilediklerini açıkladı. Alanında uzman kişiler tarafından gelen danışmanlara üstün seviyede hizmet veriliyor. Çoğu vatandaş bunun için EpidermisPolikliniğini tercih ediyor. Günümüzde birçok kişi bu hizmetlerin güzellik salonlarında gerçekleştiğini düşünüyor. Fakat bu işlem Epidermis.com.tr tarafından gerçekleştiriliyor. 

Epidermis Polikliniği Sağlık Bakanlığı’ na bağlı olduğu için tıbbi cihazları, ilaçları ve ürünleri temin ettiklerini söyledi. Sağlık Bakanlığı tıbbi ve kontrolü olması gereken polikliniklerin kendisine bağlı olması gerektiğini zorunlu kılmıştır. YENİNCİ, Sağlık Bakanlığı’ nın onayı olmayan polikliniklere giderek hayatınızı riske atmayın, şeklinde bir açıklama yaptı. Epidermis Polikliniğin de diğer polikliniklere göre temassız işlem uygulandığını söyledi. Danışmanların cildine temas etmeden işlemi sağlıklı bir şekilde uyguluyorlar. Ayrıca işlem sırasında kullanılan cihaz da tıbbi bir cihazdır. Sağlık Bakanlığı onaylı poliklinikler bu cihazı kullanabilir. Covid19 salgını devam ediyorken hayatınızı riske atmayın ve alanında uzman Sağlık Bakanlığı’ na ait poliklinikleri tercih edin.