Sizde Tom Hanks hayranı iseniz veya gözünüzden kaçan bir filmi olmaması için en sevilen filmlerini derledik.

Philadelpia: Merhaba Tom

1993 yılında çekilen bu film Tom Hanks’a büyük ödüller getirdi. Filmin konusuna bakacak olursak işinde son derece başarılı eşcinsel bir avukatın AİDS’e yakalanmasının ardından işine son verilir ve haksız yere işinden kovulduğunu düşünerek bu duruma karşı koyan ve aynı zamanda AIDS hastalığına yakalananlarında hayatını izleyeceğimiz derin bir konusu bulunmaktadır. Bu filmdeki başarılı oyunculuğu ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını alan ve Altın Küre Drama ödülünü de evine getiren oyuncunun filmini Türkçe dublaj olarak izlemek için kategorisine göz atmanızı öneririz.

https://i.ibb.co/jkpBHLn/Ru9f9gc-CHe85p-Und-Hp-Bidh.jpg

Efsane Yükseliyor: Forrest Gump

1994 yapımı film yine Tom Hanks’e Oscar ödülünü kazandırdı. Winsyon Groom tarafından yazılan romandan esinlenerek filme alınmıştır. Zekâ seviyesi düşük olan Forrest Gump’ın hayatı konu edilmektedir. Şans eseri hayatı Nixon, Kennedy, Elvis Presley gibi kişilerle kesiştiği gibi aynı zamanda Vietnam savaşını da yaşayacaktır. İçtenlikle ve iç saflığı ile hareket ederek yaptığı şeylerin ona verdiği sonuçları yaşayarak öğrenen hikayesinden eminiz ki çok etkileneceksiniz. İzleyen kişiler bu filmi en sevdiği listeye çoktan aldı bile.

Gerçek Bir Olay: Apollo 13

Türkçe dublaj filmler kategorisinde en çok sevilen Tom Hanks filmlerinin başında gelmektedir. 1995 yılında Ron Howard’ın yönetmenliğini yaptığı film gerçek bir hikâyeden esinlenilmiştir. Dönemin ünlü astronotları olan Fred Haise, Jim Lovell ve Jack Swigert aya varabilmek için yola çıkarken yolda oksijen tanklarından birinin zarar görmesiyle hayatta kalma savaşına konuk olacaksınız. Oldukça etkileyici filmlerden biri olarak duygusal anlarda yaşayacağınızı temin edebiliriz.

Mesajınız Var

İnternetin yeni yeni hayatımıza girmeye başladığı dönemlerde Tom Hanks ve Meg Ryan harika bir filme imza atıyor. 1998 yılında çekilen bu film aslında 1940 yılında çekilen Köşedeki Dükkân filminin yeni uyarlamasıdır. Sanal olarak tanışan ve ilişki yaşamaya başlayan Joe ve Kely’nin hikayesini izlerken kendinizden bir şey bulmanızda mümkün olacaktır.


https://i.ibb.co/6XPRC6f/Saving-Private-Ryan-poster.jpg
Herkesin Efsanesi: Er Ryan’ı Kurtarmak

Tom Hanks’i Tom Hanks yapan film ne diye soracak olursanız kuşkusuz Er Ryan’ı Kurtarmak cevabını alırsınız. Kült filmler arasında yerini çoktan alırken film kadrosu da oldukça dikkat çekmektedir. Matt Damon, Tom Sizemore, Vin Diesel ve Edward Burns’u kadrosuna alan yapıt 1998 yılında çekilmiştir. Bir kadın II. Dünya Savaş’ında dört oğlundan üçünü kaybeder ve kalan son oğlunun kendisine dönmesini beklemektedir. Annenin sesi duyulur ve başkanın da araya girmesi ile filmin kahramanı James Ryan bu savaşta ölmeden evine dönecektir. Ryan’ın kurtuluşuna ya da kurtulma çabasına ortak olmak için Türkçe dublaj film izle kategorisinde de bulabilirsiniz.

Defalarca İzlemek Gerekir: Yeşil Yol

Yeşil Yol izlemeyen kalmış mıdır hala? Cevaplar genellikle hayır olacaktır. Yeşil yolu birden fazla izlemek ise efsane bir duygudur. Ne kadar izlersen izle sıkılmayacağın her defasında farklı bir dokusunu fark edeceğin yine duygulanacağın belki defalarca ağlayacağın film arıyorsan Yeşil Yol burada. Stephen King’in kitabından uyarlanan filmde başrol Michael Duncan olsa da Tom Hanks bu filmin vazgeçilmez karakteridir.  Sizi yeniden filmi izlemeye davet ediyoruz.