Geçtiğimiz sezonu 3'üncü sırada bitiren Beşiktaş yeni sezonda şampiyonluk yarışında yer almak istiyor.

Bu sebeple transfer çalışmalarına hız veren siyah-beyazlılarda gündeme Atletico Madrid'in golcü futbolcusu Diego Costa geldi.

İspanyol basınında yer alan haberde Beşiktaş'ın Brezilya asıllı İspanyol futbolcu için 10 000 000 Euro'luk teklifte bulunduğu iddia edildi. Bu rakamları gözden çıkaran takımın ve diğer takımların değişen oranlarını lidyabetyenigiris.net adresinden öğrenebilirsiniz. 

SERGEN YALÇIN'DAN EKONOMİ AÇIKLAMASI GELMİŞTİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın geride bıraktığımız günlerde kulübün mali durumuyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Yalçın, "Federasyondan muhtemelen bizlere 30-35 000 000 Euro dolayında bir şey çıkacak. Biz şu anda mevcut kontratlar ile zaten bunun çok çok üzerindeyiz. Bunu düşürmemiz gerekecek. O yüzden bazı oyuncuların ya kontratlarında indirime gitmesi veya mecburen bizden ayrılmaları gerekecek. Çünkü ekonomik durumumuz başkanımızın devamlı anlattığı gibi hiç iç açıcı değil. Camiamız çok zor durumda" değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaş'ın ekonomik durumu sebebiyle Diego Costa transferinin de gerçekleşme ihtimali düşük gözüküyor. Buna rağmen yeni sezonda iddiasını koruması beklenen Beşiktaş’ın ve diğer dünya takımlarının gösterdiği gelişmeleri en iyi biçimde takip edebileceğiniz adres https://www.lidyabetyenigiris.net/lidyabet-uyelik/ olacaktır.

(Sabah)