Beşiktaş Süper Lig'in 39. haftasında betpas yeni adres fırtına gibi esti. Hatayspor'u kendi evinde 7-0'lık skorla deviren Beşiktaş'ta gözler Galatasaray maçına çevrildi. Maç sonrasında farklı iddialar ortaya atılsa da Sergen Yalçın için övgü dolu sözler Beşiktaş'lı eski bir efsaneden geldi.

Efsane yıldız, Fulya tesislerine Sergen Yalçın'ın heykelinin dikilmesi gerektiği söyledi. Hatayspor galibiyetinden sonra betpastakip.com spor basınına açıklama yapan eski Beşiktaşlı yıldız oyuncu Nihat Kahveci, Sergen Yalçın'ı öve öve bitiremedi.

Heykeli Fulya'ya Dikilmeli

Beşiktaş'ta betpas giriş bir dönemin efsanesi olmuş olan Nihat Kahveci, konuşmalarına şöyle başladı. "Sergen hoca dediğini yapıyor. Cumartesi herkes şaşıracak tarzında bir açıklama yapmış ve bu açıklamasının gerçeği yansıttığı Hatay galibiyeti sonrasında anlaşılmıştır. Beşiktaş'ın üstünlüğü maç boyunca oldukça açıktı. Sürekli olarak skoru yükseltmek için gol peşinde koştular.  Bu isteklerini de atmış oldukları gollerle gösterdiler.

Şampiyonluk henüz matematik olarak kesin değil, ancak ben Beşiktaş'ın şampiyon olacağına inanıyorum. Hatta Sergen Hoca'nın Beşiktaş'ta hoca olarak bir efsane olacağını düşünüyorum. Bu yüzden Fulya tesislerine Sergen hocanın heykelinin çok yakışacağını düşünüyorum ifadelerini kullandı. Beşiktaş'ın eski yıldız oyuncusu betpas Nihat Kahveci Sergen Yalçın için "çok başarılı bir teknik adam ve ne yaptığını biliyor. Bu oyun kurumu, rakiplerini iyi analiz etmesi ve düşündüklerini uygulaması ile Beşiktaş'ta çok daha başarılı olacağına inanıyorum. Fulya'ya heykeli dikilmeli" açıklamalarında bulundu.