BOLU (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, deplasmanda Göztepe'ye 1-0 yenildikleri maç için üzgün olduklarını belirterek, "Önümüzdeki Altınordu, Bandırmaspor ve Balıkesirspor maçlarından alacağımız 9 puan ile inşallah kayıplarımızı telafi edeceğiz." dedi.

Çarıkçı, pazar günü deplasmanda Göztepe'ye 1-0 kaybedilen maça ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakiplerinin saha ve seyirci avantajına sahip olduğunu hatırlatarak, karşılaşmada müthiş bir atmosferin olduğunu, bu ortamda maç oynamanın zor olduğunu söyledi.

Maçta 3 net pozisyon yakalandığını vurgulayan Çarıkçı, "Yüzde 100 kalenin dibinden bu pozisyonları değerlendiremedik. Son dakikada bir penaltı golü ile mağlup ayrıldık. İyi oynadık, iyi mücadele ettik. Futbolda bazen şans da gerekiyor. Bu maçta bizim şansımız yoktu. Penaltıyı da yapmamamız gerekiyordu." diye konuştu.

Göztepe maçının geride bıraktıklarını ifade eden Çarıkçı, "Önümüzdeki Altınordu, Bandırmaspor ve Balıkesirspor maçlarından alacağımız 9 puan ile inşallah kayıplarımızı telafi edeceğiz." şeklinde konuştu.

Çarıkçı, sezon başında yeni bir takımın kurulduğunu hatırlatarak, "Takımın yeni kurulmasına rağmen iyi yoldayız. Devre arasına kadar alacağımız puanları cebimize koyacağız. devre arasında ihtiyaç olan bölgemiz varsa bir kaç futbolcu alarak oralara takviye edeceğiz. ikinci devreye daha hazır gireceğiz. İnşallah Boluspor ikinci devre ilk yarıdan daha iyi olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." ifadesini kullandı.