Başarılı büyük bir futbol takımı olan Milan da milli futbolcumuz için devreye girdi. Başarılı takımlardan biri olan Milan'ın milli futbolcumuz için 40 milyon Euro bonservis bedeli teklif edeceği söyleniyor. Milli futbolcumuzun İtalya'daki kariyerinde başarılı oyunuyla ön plana çıkması iki önemli takımın sıraya girmesine yol açtı. 

Roma takımında forma giyen Cengiz Ünder her maçta ilk 11'de yer almamasına rağmen forma şansı bulduğu maçlarda performansıyla dikkat çekmeye başladı. Son zamanlarda başarısını daha da arttıran kanat oyuncusu için Tottenham'dan sonra bir diğer İngiliz Premier lig takımı olan Milan da harekete geçmeye hazırlanıyor. 

Milan'ın Cengiz Ünder için dudak uçuklatan bir teklif yapacağı konuşuluyor. Başarılı takımın Roma'da forma giyen milli futbolcumuz için 40 milyon Euro bonservis bedeli tekli edeceği söyleniyor.

Hakan Çalhanoğlu’da O Takımda

Geçtiğimiz günlerde İngiliz basınının yayınladığı haberde İngiliz Premier liginde yer alan devlerden biri olan Tottenham'ın, Roma’da parlayan futbolcumuz Cengiz Ünder için harekete geçtiği yazıldı. Şimdi ise İngiliz basını milli futbolcumuzla ilgili yeni bir haber yayınlıyor. 

Bu haberin içerisinde İngiliz Premier ligin başarılı takımlarından biri olan Milan'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu'nun da adı geçiyor. Bir diğer milli oyuncumuz olan Hakan Çalhanoğlu'nu renklerine katan başarılı takım Milan şimdi de Cengiz Ünder'i renklerine bağlamak istiyor. İngiliz basınının yayınladığı habere göre dev takımlardan biri olan Milan da Tottenham takımı gibi Cengiz Ünder'i renklerine bağlamak istiyor. 

Ünlü takımın milli oyuncumuz Cengiz Ünder için 40 milyon Euro bonservis bedeli teklif edeceği söyleniyor. Milan ve Tottenham'ın dönem sonunda Roma'nın kapısını çalacağı söyleniyor.

Başarılı Performansıyla Dikkat Çekti

Cengiz Ünder bu sezon Roma takımında her maçta ilk 11'de yer almamasına rağmen oynadığı maçlarda gösterdiği performansıyla iki büyük takımın kendisi için sıraya girmesini sağladı. Ünlü Türk futbolcu Cengiz Ünder Roma takımında her maçta oynamadığı halde performansını oynadığı her maçta arttırmaya devam ediyor. 

Her maçta yer almaması milli futbolcumuzu hırslandırmış gibi görünüyor. Netice itibariyle Tottenham ve ardından Milan takımları Cengiz Ünder'in performansını beğenmiş gibi görünüyor. İngiliz basınına göre Milan ve Tottenham milli futbolcumuz Cengiz Ünder için sezon sonunda Roma takımının kapısını çalacak gibi görünüyor.

Genç Yaşta Olması Da Bir Etken

Ünlü milli futbolcumuz Cengiz Ünder henüz 22 yaşında olduğu söyleniyor. Genç yaşının vermiş olduğu dinamik olma mevcut başarısından çok daha iyi olabileceğinin sinyallerini veriyor. Roma'nın son dönemlerde parlayan yıldızı Cengiz Ünder takımın kanat kısmında oynuyor. Roma takımının kanat oyuncusu olan Cengiz Ünder için Milan'ın 40 milyon bonservis bedeli teklif ettiği söyleniyor. Bu teklif karşısında gözler Cengiz Ünder için sıraya giren İngiliz Premier ligin başarılı takımlarından olan Tottenham'a çevrildi. Buna karşılık Tottenham'ın teklif edeceği sayı merak ediliyor.

Gözler Roma'ya Çevrildi

Cengiz Ünder bu sezon İngiliz Premier Lig'de yer alan Roma takımında forma giyiyor. Premier Lig’de önemli takımlardan biri olan Roma her canlı maç Cengiz Ünder'e ilk 11'de forma şansı vermiyor. Fakat görünüşe göre bu durum milli futbolcumuzu olumsuz yönde etkilemiyor. Cengiz Ünder forma şansı verildiği her maçta gol atmaya devam ediyor. Görünen o ki az forma şansı bulmak milli oyuncumuzu daha da hırslandırıyor. 

Peki, Tottenham ve Milan'ın dikkatini çeken bu başarılı performans karşısında Roma takımı nasıl bir tavır izleyecek? Performansı parlayan futbolcu için 40 milyon euro bonservis bedelini kabul edip Cengiz Ünder'i Milan'a mı satacak? Yoksa Tottenham takımı daha yüksek bir bonservis bedeli mi teklif edecek? Tüm bunlara karşılık Roma artan performansıyla dikkatleri üzerine çeken Cengiz Ünder'i iki büyük takıma da satmayabilir. Başarılı futbolcuyu Roma takımında tutmak isteyebilir. 

Peki, bu teklifler karşısında başarılı milli futbolcu Cengiz Ünder'in kararı ne yönde olacak? Son zamanlarda başarı basamaklarını hızla çıkan Cengiz Ünder bu ritmi daha da arttırmak için şuan oynadığı takım olan Roma'da kalmak isteyebilir. Bunun yanında diğer milli futbolcumuz olan Hakan Çalhanoğlu'nun yer aldığı Milan takımını tercih edebilir. Ya da Tottenham daha yüksek bir bonservis bedeli teklif ederek milli oyuncuyu kendine bağlayabilir. Merak edilenleri öğrenmek için haber sitemizi takipte kalmaya devam edin.