Gün boyunca fenerbahçe haberleri ile ilgili çok güzel gelişmelerin yaşanmasına rağmen camianın şok olmasına sebep olan haber az önce ajanslara düştü.  İki oyuncunun da belli bir süredir yaşamakta olduğu sıkıntılara bağlı olarak Turkish Airlines Euroleague içerisinde oynayacakları 8. Hafta müsabakasına dâhil olamayacakları bilgisi doktorlar tarafından yönetime ve teknik ekibe bildirildi. 

Son yıllardaki başarılı grafiğin aksine oldukça ciddi bir başarısızlık dönemi geçirmekte olan takımın bu gelişme ile ne yapacağı ciddi bir merak konusu olmuş durumda.

Takımın son zamanlarda ki ciddi düşüşünün ardından takımın iki yıldızının güçlü rakibin karşısına çıkamayacak olması kötü giden takım içerisinde oldukça büyük bir üzüntü vesilesi olmuştur. 

Guruptan rahat bir şekilde çıkarak son birkaç yıl içerisinde gerçekleştirilen başarının devamının getirilmesi adına önemli bir maç olan Barcelona maçı için usta teknik adamın ne şekilde bir önlem alacağı merak ediliyor.

Nereden Skoru Takip Edeceğim?

Maçın anlık olarak izlenemediği durumlar bulunmaktadır. Bu gibi durumlarda canlı skor takibinin yapılabileceği unutulmamalıdır. 

Maçın şifreli kanal üzerinden yayınlanması veya izlemek adına farklı bir engelin bulunması gibi durumlarda canlı olarak skorun takip edilmesi ile birlikte maç izlenemese bile skorun içinde kalmak mümkün olmaktadır. 

Maçın anlık olarak gösterimini skor adına sağlayan uygulamaların birçoğu ücretsiz olarak bulunmaktadır.

İstenilen maçın, istenilen ülkenin maçının skorunu takip etmek son derece kolay olduğu gibi ligde ki her türlü pozisyonunun da takip edilmesi sağlanmaktadır. 

Hangi takımın kaçıncı, hangisinin daha fazla gol yediği, hangisinin daha az gol yediği gibi istatistik verilerin de bu siteler içerisinde bulunduğu bilinmektedir. 

Hem bu verilerden istifade etmek ve ayrıca maçın anlık olarak takip edilmesi bu siteler aracılığı ile kolay bir şekilde ulaşılması mümkün olmaktadır.