Eski defterler geçmişten günümüze gelen gerçek ve doğru bilgilerin bulunduğu özel bir yazar ve sözlük blogudur. Eğlenceli, doğru bilgiyi sakınmayan ve yanlışları herkesle tanıştıran yazar platformuna sahiptir. Hemen üye olarak, yazar olmanın keyfini çıkarabilir, eski defterleri karıştırarak, doğru bilgileri okuyucularla paylaşabilirsiniz. 

Eski Defterler Yazarı Ol!

Eski defterlerin içerikleri doğru bilgiler, yorumlar ve sözlük kelimelerinin anlamına kadar Türkçede yer alan bütün seçenekleri değerlendirebileceğiniz bir alandır. Sözlük yazarı olarak, geçmişte ve günümüzde yaşananları herkesle paylaşma şansına sahip olabilir, bilinmeyenleri ortaya çıkarabilirsiniz. 

Genel kültürünüzü artıracak, siyasi, politik, bilimsel ve edebiyat dolu blog defterini karıştırabilirsiniz. Sosyal medya alanında gündem olan konular ve yalan haberlerle ilgili bilgileri okuyucularla paylaşarak, geçmişten günümüze olan bütün olaylar hakkında fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Sözlük yazarı olarak, güncel haberleri yayınlayabilir, makale ve yorumlarla siz de fikirlerinizi sunabilir, yazarlık yapmaya blog sayfası üzerinden başlayabilirsiniz. Güncel haberler ve doğru bilgilerle yanlışların silinmesini sağlayın.

Yanlış Bilgileri Defterden Yırtın!

Eski defterler platformu, üyelerin keyifli zaman geçirirken aynı zamanda yazarlık tecrübelerini de besleyebilecekleri geniş bir yazım alanı oluşturmaktadır. Güncel haberlerle, dün, bugün ve yarın için her zaman üye olabilirsiniz. Sözlük ve eski defterlerin bir araya geldiği eğlenceli platform üzerinden;

  • Kronolojik bilgilendirme yaparak yanlış bilgileri silebilirsiniz. 
  • Hayata dair güncel bilgiler paylaşabilirsiniz. 
  • Deneyimlerinizi ve düşüncelerinizi eski defterlerle bir araya getirebilirsiniz. 
  • Eski ve günümüzdeki bilgileri açığa çıkarabilirsiniz. 
  • El değmemiş yeni konular bulabilir, yeni olaylarla ilgili yorumlar yapabilirsiniz. 

Güncel Ve Özgür Yazar Platformu 

Güncel ve özgür yazar platformu olarak, yazar olmanın keyfini çıkarabilecek keyifli zaman geçirirken sizinle aynı fikirde olan yeni üyelerle de tanışabileceksiniz. Yorumlama, puan verme ve beğenme seçenekleri sunan yazar platformunda eğlencenizi faydalı bilgilere dönüştürebilirsiniz. 

Yazar platformu olarak, bütün yazarların istedikleri konular hakkında yazma ve paylaşma özgürlükleri bulunmaktadır. Bütün yazarlar özgürce istediklerini yazabilir, yazdıklarının etik dışı olmaması gerekmektedir. Eskiden günümüze doğru bilgilerin paylaşıldığı, özel ve özgürce yazılarınızı gönderebileceğiniz blog sayfasında üyelik işlemlerinizi başlatarak yazar olabilirsiniz.