Bitcoin ve IOTA, popülerlik ve sermaye hacmi olarak önemli kripto paralar arasında yer alıyor. BTC sermaye hacmi bakımından şu anda kripto paraların zirvesinde olmasına karşın IOTA'nın da etkileyici olduğu göz ardı edilmemeli.

Bu yazı IOTA ve BTC'yi örnek alarak Godex.io ile bir kripto para biriminin farklı bir para birimine dönüştürülmesini açıklayacak. Godex, kripto para satın almak üzere kullanabileceğiniz en iyi ve en hızlı dönüştürme platformlarından biridir.

1. Adım: Para Birimini ve Tutarı Seçin

İlk olarak Godex.io'yu açın. Ana Sayfada "Gönderin" ve "Alın" olmak üzere iki alan göreceksiniz. İlk alanda IOTA'yı, dönüştürme için göndereceğiniz kripto para birimini seçeceksiniz, ikinci alanda ise BTC'yi seçeceksiniz. Ardından hesaplayıcı, göndermek istediğiniz IOTA'ya karşılık alacağınız BTC tutarını gösterecektir. Btc - iota dönüştürme işlemini kullanmanız gerekirse alanların arasındaki oklara tıklamanız yeterli.

2. Adım: Dönüştürmeye Başlayın

Kripto para birimi çifti olarak IOTA ve BTC'yi seçip dönüştürmek istediğiniz tutarı girdikten sonra BTC cüzdanınızın adresini girin. Bu, hedef adres alanına girilecektir. Alanlara girdiğiniz bilgilerin doğru olup olmadığını her zaman kontrol edin.

3. Adım: Yatırma İşleminin Tamamlanmasını Bekleyin

BTC cüzdanınızın adresini girdikten sonra dönüştürücü IOTA'nın yatırılacağı cüzdanın adresini belirtecektir. Bu adrese dönüştürmek istediğiniz IOTA para birimi tutarını göndereceksiniz. Size referans için işlem kimliği gönderilecek.

4. Adım: Onay

Godex yatırılan parayı alıp doğruladığına IOTA, BTC'ye dönüştürülecektir. Godex'te işlem süreci beş ila 30 dakika sürer. Böylece hızla ve kolayca işlem yapabilirsiniz.

5. Adım: IOTA - BTC Dönüştürme Süreci

Godex, Bitfinex ve Binance gibi partner platformlarda en uygun kripto para oranlarını kontrol ederek IOTA'nızı BTC'ye dönüştürür. Ardından üstü örtülü ücretler yansıtmadan IOTA'nızı Bitcoin'e dönüştürür. Birkaç dakika içinde BTC'niz cüzdanınızın adresine gönderilir.

6. Adım: İşlem Tamamlandı

Godex, IOTA'yı BTC'ye dönüştürdükten sonra verilen emrin ayrıntılarını paylaşacak. İki kripto para birimini dönüştürmeye devam etmek isterseniz "Dönüştürmeyi Yeniden Başlat" üzerine tıklayabilirsiniz. Bunun yanı sıra herhangi bir teknik sorunla karşılaşırsanız "Destek" üzerine tıklayarak Godex müşteri hizmetlerinden rekor sürede yardım alabilirsiniz.

Godex.io'yu Ziyaret Edin

Yukarıdaki adımları takip ederek Godex üzerinden 200'den fazla kripto parayı kolaylıkla dönüştürebilir ve alıp satabilirsiniz.

BTC'ye yatırım yapmak istiyorsanız Godex.io adresini ziyaret edin. Burada kripto para birimlerini alıp satmak için kayıt yaptırmanıza gerek yok, böylece anonim şekilde işlem yapabilirsiniz. Bununla birlikte sabit oranlarla işlem yaparak fiyat dalgalanmalarından etkilenmezsiniz.

Bununla birlikte Godex.io'da kripto para alım satımı sınırlanmaz. Birkaç dakika içinde istediğiniz kripto para ile kolayca alış satış işlemi yapabilirsiniz.