İşte bu sorunun yanıtı, alanında en başarılı yazılım olan, Mspy Telefon Takip Programıdır. 

Mspy Nedir?

Mspy, takip edilmek istenen hedef cihaza kolayca yüklenen ve tamamen gizli çalışan, telefondaki her veriyi sizler için kullanıcı paneline aktaran ve telefonu adım adım takip eden, alanında en başarılı ve pratik bir telefon takip programıdır. 

Mspy, 7/24 çalışır ve asla yorulmaz !

Mspy Özellikleri Nelerdir?

  • Mspy hedef telefonun yer tespiti bilgisini müşterisine iletir. 

Mspy satın alındıktan sonra müşterisine bir mail gönderir. Maildeki bilgiler müşteriye özel bir şifre vererek kullanıcı paneline giriş yapılmasını sağlar. Bu panelden Mspy ‘ın gönderdiği tüm verilere ulaşılır. 

Mspy hedef telefondaki konum bilgilerini almakta ve müşterinin paneline bu konum bilgilerini iletmektedir. Bu sayede kadınlar kocalarının gittiği her yerden tabiri caizse attığı her adımdan haberdar olur. Coğrafi çevreleme gibi gelişmiş özelliği ile de gidilen konum ile ilgili bildirim gelmesi de mümkündür.

  • Mspy telefon çağrıları kayıtlarına ulaşmaktadır.

Telefonun arama kaydı bölümü tüm konuşulan kişilerin bilgisini saklar. Eşinin gün içinde kimlerle konuştuğunu ve saat kaçta ne kadar süre boyunca iletişimde olduğunu öğrenmek Mspy’ın bu özelliği ile çok kolay olmuştur. Cevapsızlar da dahil tüm çağrıların bilgisi panelden kolaylıkla izlenebilmektedir .

  • Mspy uygulamalar da dahil olmak üzere telefondaki mesajları panele iletir.

Telefondaki mesajlaşma özelliği aramaların da önüne geçmiştir . İnsanlar başta whatsapp olmak üzere messenger, skype, instagram gibi  yüklü programlar üzerinden mesajlaşmaya başlamıştır. Mspy bu mesajların hepsinin bilgisine ve içeriğine ulaşarak hızlıca sayfanıza gönderir. Sayfaya gönderilen bilgiler her 5 dakikada bir gönderilir. Yani kaçıracağınız hiçbir bilgi olmaz. Hem güncel hem güvenilir ve gizli olan Mspy tercih edilecek ilk programdır.

  • Mspy kelime hassasiyetine sahip bir programdır. 

Mspy programı sayesinde takip edilen telefondan girilen her kelime ve tuş vuruşu kullanıcı paneline iletilir. Telefona arama motoruna, mesajlara, takvim ya da not kısmına girilen tüm kelimeler Mspy ile kullanıcıya gönderilir. Kullanıcı eğer isterse merak ettiği bir kelimeyi kullanıcı paneline girerek eşinin telefonda bu kelimeyi kullanıp kullanmadığını da öğrenebilirler. Örneğin ‘karım’ kelimesini girerek kocanızın telefondan bu kelimeyi yazıp yazmadığı öğrenebilirsiniz. 

  • Telefondaki medya bilgilerine ulaşabilir.

Mspy telefonda yer alan fotoğraf, video gibi medyalara ulaşarak bunları da panele aktarabilme özelliğine sahiptir. Telefon galerisi bilgi bakımından çok fazla ipucu içerebilmektedir. Kocasını takip edenler için çok fazla bilgiye ulaşma imkanı sağlamaktadır.

MSpy hakkında detaylı bilgilere ve kullanıcı yorumlarına https://www.mspy.gen.tr/ adresinden kolayca ulaşabilirsiniz.

Uyarı: MSpy her ne kadar eşinden şüphe edenlerin kocalarını uzaktan takip etmeleri konusunda en çok tercih edilen bir yazılım olmuş olsa da.. Bu yazılımın asıl amacının ebeveynlerin çocuklarını uzaktan kontrol ederek güvende tutmalarını sağlamak amaçlı geliştirilmiş ve piyasaya sürülmüş olduğu unutulmamalı ve amacı dışında kullanımların sorumluluğu kullanıcının kendisine ait olduğu bilinmelidir.