Artık piyasada yeni bir oyuncu bulunuyor: Bitcoin. Değer artış hızı diğer para birimleriyle kıyaslanamayacak kadar yüksek olan btc, yatırımcıların iştahını kabartan dijital bir birimdir. 2010 yılında 100 dolarlık btc alan bir yatırımcı, günümüzde 70 milyon doların üstünde bir servetin sahibi durumundadır. Alt coinler için aynı durum söz konusudur. Bu yüzden zaman kaybetmeden coin piyasasına girerek yatırımda bulunmak önem kazanıyor. Al-sat yöntemiyle kazanç elde edilebileceği gibi uzun vadeli yatırımlarla doğru bir plan oluşturabilmek mümkün. Bu işlemleri Türkiye’nin en güvenilir kripto para platformları arasında yer alan Cointral borsasından hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik üyelik işlemleri oldukça basit. 

Hızlı Üyelik Sistemiyle Tanışın

Anında yatırıma başlamak isteyen kullanıcılar için Cointral’in hızlı üyelik sistemi büyük avantaj oluşturuyor. Web sitesinde bulunan “kayıt” butonuna tıkladıktan sonra e-mail ve şifre bilgilerinin girilmesi gerekiyor. Ardından e-posta adresine yollanan aktivasyon kodu ilgili kısma giriliyor. Cep telefonu numarasının sisteme tanımlanmasından sonra alım satım işlemlerine hemen başlanabiliyor. Bu aşamaların sonucunda ücretsiz bir şekilde bitcoin giriş hesabı açılabiliyor. 

Yatırım Yöntemini Kendiniz Seçin

Platformun sunduğu bitcoin satın al seçeneklerinden yararlanabilmek için iki yöntem bulunuyor: Havale/EFT ve kredi kartı. 

Borsa tarafından belirtilen IBAN numarasına TL yatırımı yapılarak hesaba Türk Lirası yüklenebiliyor. Havale işleminde bilgilerin eksiksiz girilmesi önemli. İşlem numarasını doğru girildiği sürece herhangi bir aksaklık yaşanmıyor. Yatırılan TL kısa sürede hesaba yansıyor. Sonrasında bitcoin alımı yapılabiliyor. 

Bitcoin al işleminde nakit kullanmak istemeyen kullanıcılar için kredi kartı ile alım yapabilme imkânı bulunuyor. Borsanın online işlemler kısmından kredi kartı ve adres bilgileri girilerek btc alınabiliyor. Site tarafından istenen pasaport, sürücü belgesi veya kimliğin jpeg formatında yüklenmesi gerekmekte. Ticaret güvenirliğinin sağlanabilmesi amacıyla bu aşama es geçilemiyor. Ancak dosya doğru bir şekilde yüklendiğinde hızlı ve sorunsuz alım yapılmasının önünde bir engel bulunmuyor. 

Hızlı işlem garantisi sunan Cointral’e üye olarak ilk yatırımınızı gerçekleştirebilirsiniz.