Özellikle de küçük bireylerin ailelerinden gizledikleri konuların kolay bir şekilde öğrenilmesini sağlayan bu programlar, gelişmiş çözüm paketlerinden oluşmaktadır. Takip programları güvenliği sağlamak ve çocuklarının hayatında neler olup bittiği konusunda bilgi sahibi olmak veya internette dolaşılan site içerikleri hakkında fikir edinmek gibi sistemsel takibi geliştirmek adına kurulmuştur. 

Bu programlar içerisinde özel olarak geliştirilen yazılımlar bulunmaktadır. Çocuklarınıza herhangi bir müdahale veya fiziksel bir eylem gerçekleştirmeden, hatta onların haberleri bile olmadan hayatlarında yaşanan gelişmeleri takip edebilirsiniz. Ailelerin bu konuda yapması gereken tek şey, çocukların telefonuna birkaç dakikalığına fiziksel erişim sağlamak ve mspy casusluk yazılımını indirmektir. İndirmiş olduğunuz bu çocuk takip yazılımını basit birkaç işlemleri gerçekleştirerek kurabilir ve amacınıza ulaşabilirsiniz.

Çocuğunuz tarafından kullanılan işletim sistemine bağlı olarak Android takip programı veya ios takip programı kullanmanız gerekir. Fakat piyasada bulunan en kaliteli çocuk takip programı olan mspy casusluk yazılımı her iki mobil işletim sistemini de desteklemektedir. Söz konusu yazılımı satın alabilir ve farklı cihazları da aynı anda takip edebilirsiniz. Kurma işlemi bittikten sonra size özel olarak tahsis edilen kullanıcı panelinde toplanan tüm verileri istediğiniz zaman kontrol edebilirsiniz.

Msyp Çocuk Takip Programı

Yükleme işlemleri tamamlandığı zaman çocuğunuzun mobil cihazlar üzerinden yaptığı hemen hemen tüm işlemleri takip edebileceksiniz. Bazı casusluk programlarında, kısıtlamalar olsa da msyp yazılımı için bu gibi durumlar söz konusu değildir. Ayrıca kullanıcı panelinde sizin için ayrılan depolama alanı da oldukça geniştir. Takip sistemi konusunda oldukça başarılı olan mspy yazılımı, incelenmesi gereken tüm programları kapsamaktadır.

  • Msyp casusluk yazılımı sistemi ile çocuğunuza gelen ve çocuğunuz tarafından gerçekleştirilen tüm arama kayıtlarını takip edebilirsiniz.

  • Yine çocuğunuz mesajlarını ve E-posta dokümanlarını detaylı bir şekilde izleyebilirsiniz.

  • Whatsapp, Viber ve Snapchat gibi sosyal medya kanaları

  • Çocuğunuzun konumu

  • Paylaşılan ya da depolanan resimlere erişim

  • İnternet siteleri ve erişim noktaları

  • İnternet geçmişi

  • Çocuğunuz gün içerisinde bağlandığı Wİ-Fİ adları

  • Telefonda kullanılan oyunlar ve uygulamalar

  • Telefona konumlandırılan şifreler de dâhil olmak üzere, bahsi geçen tüm işlemleri takip edebilirsiniz.

Mspy içerisinde bulunan pek çok özellik vardır hepsini öğrenmek için mspy yorum sayfamızı ziyaret edin

Örneğin çocuğunuzun kullanmış olduğu uygulamayı engelleyebilir veya yine çocuğunuz görüşmesini istemediğiniz kişileri rehberinden silebilirsiniz. Ayrıca bu özellikleri tek başına veya aynı anda da kullanabilirsiniz. mspy sisteminin en iyi özelliği ise, çocuğunuzun haberi olmadan sınırlandırma işlemini yapabiliyor olmanızdır. 

Günlük veya haftalık olarak oluşturulan listeler ve çocuğunuzun yaptığı tüm işlemler, kontrol panel duvarınızda depolanmaktadır. İstediğiniz bir zaman diliminde, size verilen kullanıcı adı ve şifre ile panelinize giriş yaparak, geçmiş işlemleri de inceleyebilirsiniz. Mspy, sizin bilginiz ve izniniz olmadan hiçbir veriyi silmemekle beraber, basit bir depolama hizmeti de sunmaktadır. Ayrıca birden fazla çocuğunuz var ise, onları da takip sistemine dâhil edebilir ve tek bir platform sayesinde tüm kontrolü elinize alabilirsiniz. Kullanıcı panelinde her telefon hattı için ayrı bir bölüm oluşturulmaktadır. 

İlgili ebeveynler olarak, çocuklarını kırmadan ve ona göstermiş olduğunuz güveni sarsmadan günlük yaşantısını kontrol altına alabilirsiniz. Henüz yeterince hayat tecrübesi olmadıkları ve hata yapmaya meyilli oldukları için gerekli önlemleri söz konusu yazılım sayesinde devreye sokabilirsiniz. Sonuç olarak Mspy, çocuğunuz ile aranızda ki mesafeyi koparmanıza gerek kalmadan ve yanında olamadığınız zaman dilimde de onu kontrol etmenize olanak tanımaktadır.