Son 10 yılda oyun sektörü aldı başını gitti. Son 15 yılda Playstataion oyunlarının önünde ne pcler ne notebooklar kaldı, başlı başına bir sektör. Neredeyse artık her semtte Playstation oyun salonları oyun cd leri satan iş yerleri gözümüze çarpar oldu. Peki ya bu oyun konsollarının Türkiye’deki pazarına rağmen yurtdışı cihazlara garanti vermeyen Sony’nin ayıbını içimizden birkaç elektronikçinin kurduğu İXİR playstation nasıl çözümlüyor.

Bu yazımız bunun için; haydi kulak verelim playstation tamirine10 yıl öncesin 2 kişi ile başlayan ekip şimdi 25 kişi ve 10 şubeleri var!

Çok basit bir araştırma ile bile elektronik cihazlara yetkili servisler dışında 1 yıl garanti veren tek firma ki bu “ işimizi iyi yapıyoruz “ demenin kısacası… Kurdukları kurumsal altyapı sayesinde Müşteri hizmetlerinden, teknik servisine ve çalıştıkları kargo firmasına kadar hereşey o kadar titizlikle seçilmişki “ kocaman bir afferin bu gençlere!” Playstation servisi hizmet almış birkaç müşterinin olumlu yorumlarından ziyade şahsen ticari ahlaklarınada şahit olunca çok daha mutlu oldum. Ps4 servisi hizmeti veren bu gençlere sonuna kadar destekliyoruz.

Ülkemizin televizyonlarda bas bas bağırılan o cari açığı işte bu gibi gençler çözecek ve Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ ün dediği gibi gençler istikbalimizdir...