Ata binmek ile Marmaris At Safari tecrübesi, çok farklı şeylerdir. Eğitimli ve evcil atlar ile yapılan tur boyunca, özel parkurda gezintiye çıkıyorsunuz ve çeşitli engelleri aşarak turu tamamlıyorsunuz. Özellikle çocuklu aileler için Marmaris ve çevresinde yapılabilecek en eğlenceli aktivitelerden biridir. 

Marmaris At Safari Nerede?

Bu tur için özel olarak hazırlanan parkur, Marmaris’in 15-20 dakika uzağında yer alan ve çam ormanları ile çevrili özel bir bölgededir. Marmaris At Safari yapılan bölge, şehir merkezi dışında ve trafiğe kapalı bir alanda gerçekleşmektedir. Parkur çevresinde tüm güvenlik önlemleri alınmıştır. Safarinin yapıldığı alan özel olarak çeşitli engeller ile donatılmıştır. Tura heyecan katmak amacıyla küçük su birikintileri, engebeli tepeler ve aşılması kolay engeller eklenmiştir. Turdan keyif almanızı sağlayacak olan tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür. Safaride bineceğiniz tüm atlar eğitimli atlardır ve güvenli bir şekilde turu tamamlamanız için her şey düşünülmüştür. 

Marmaris At Safariye Kimler Katılabilir?

18 yaş üzerinde olan ve herhangi bir fiziksel sorunu olmayan her yetişkin, Marmaris At Safari için uygun bir katılımcıdır. Çocuklar için özel poni atları vardır ve 7-14 yaş arası çocuklar, bu atlar ile safariye katılabilirler. 7 yaş altı çocuklar için uygun bir aktivite değildir. Kendini zinde ve formda hisseden herkesin rahatlıkla katılabileceği bir aktivitedir. Çok ciddi bir sağlık sorununuz veya panik atak gibi korkularınız yoksa hiçbir sorun yoktur. Atlar, oldukça uysal hayvanlar olduğu için onları ürkütmemek önemlidir. Atlar ile iletişim kurmayı da bu turda öğreneceksiniz. Tur sonunda, aslında atların ne kadar uysal ve akıllı hayvanlar olduğunu anlayacaksınız. At safari turu, çocuklu ailelerin en favori aktivitelerindendir. 

Marmaris At Safari Deneyimi?

Çocuklara hayvan sevgisini aşılamak için, Marmaris’te ailece yapılabilecek en güzel aktivitedir. Marmaris At Safari deneyimi, diğer günübirlik aktivitelerden çok farklıdır. Doğa ile iç içe, dinlendirici ve keyif veren eğlenceli bir programdır. Özellikle atların eğitimli ve uysal olması, turu daha da kolaylaştırmaktadır. Bu turun bir diğer avantajı da, kısa da olsa atlarla ilgili bir eğitim almanız olacaktır. Atlara nasıl yaklaşılmalı, onlarla iletişim nasıl kurulmalı, atlar nasıl kontrol edilir gibi benzer birçok konuda, tur öncesi brifing alacaksınız.  Bol bol fotoğraf çekip, bu unutulmaz anı ölümsüzleştirebileceksiniz. Kısaca; hem spor hem eğlence ile harmanlanan bu müthiş deneyimi, Marmaris geziniz boyunca mutlaka yaşamalısınız. 

Marmaris At Safari Fiyatları

Kişi başı 100 TL olan Marmaris At Safari, tur programı kapsamında yapılmaktadır. Yani fiyata sadece at safari parkuruna giriş dâhil değildir. Otelinizden özel araçla alınıp parkur alanına getirilmeniz ve tur bitiminde tekrar otelinize geri bırakılmanız için ulaşım hizmeti sunulmaktadır. Tüm turlar da bu hizmeti bulabilirsiniz. Tur süresince güvenliğinizi sağlayacak olan güvenlik ekipmanları ( kask, kemer vs. ) dâhildir. Rehberlik hizmeti ve katılımcıların sigorta kapsamına alınması da ücrete dâhil olan hizmetlerdir. Çocuklar için indirimli fiyat tarifesi uygulanmaktadır. Tura katılmak için, turu düzenleyen şirketin web sitesinden veya telefonla güncel fiyatları öğrenebilirsiniz. Fiyatlar sezonluk olarak ve katılım yoğunluğuna göre değişebilmektedir. 

Marmaris At Safari Nasıl Yapılır?

Daha önce hiç ata binmediyseniz, bu durumun Marmaris At Safariiçin her hangi bir sorun teşkil etmeyeceğini bilmenizi isteriz. Hatta atlardan çok korkuyor bile olsanız, tura katılmanıza engel değildir. Bu sayede at korkunuzu bile yenebilirsiniz. Tur, özel ve trafiğe kapalı olan açık alanda yapılmaktadır. Parkur, atların koşullarına ve misafirlerin güvenli bir şekilde tura katılımlarını sağlamak için özel olarak hazırlanmıştır. Gerçek safari deneyimi sunmak için, özel su havuzları, küçük tepeler, engeller ve su birikintileri uyarlanmıştır. Elbette tüm bunları yaparken, öncelik insan güvenliğidir. Özel eğitmenler sürekli atların başında durmakta ve kontrol etmektedirler. Zaten tur öncesi verilen kısa bilgilendirme eğitimi ile hemen tur konseptine adapte olacaksınız. 

Marmaris At Safari Günleri

Yaz sezonu döneminde ( Nisan – Ekim ayları arasında ) her gün düzenlenen Marmaris At Safari, yaklaşık 3 saat süren bir aktivitedir. Günde 3 seans şeklinde yapılmaktadır. ( Sabah – Öğle – Akşam) . Tur için rezervasyon yaptıracağınız zaman, hangi saat dilimlerinde tura katılmak istediğinizi mutlaka belirtmelisiniz. Hava koşulları el verdiği sürece her gün aynı saatlerde düzenlenmektedir. İsteğe bağlı olarak birden fazla katılabilirsiniz. Tatiliniz boyunca istediğiniz gün ve saat için yerinizi ayırtabilir ve bu keyifli deneyimi yaşayabilirsiniz. Bazı tur şirketleri, bu aktiviteyi günde 2 defa düzenlemektedir. Tur saatleri ve günleri hakkında detaylı ve güncel bilgileri, tur şirketinin web sitesinden alabilirsiniz. 

Marmaris At Safari Yorumları

Marmaris’te yapılan günübirlik turların en eğlenceli olanlar listesinde ilk sırada olan Marmaris At Safarihakkında gerçek kullanıcı yorumlarını öğrenebilmeniz için, en uygun yer sosyal medyadır. Özellikle turu düzenleyen şirketlerin sosyal medya hesaplarını takip ederek, yaşanmış tecrübeleri ve memnuniyet oranlarını öğrenebilirsiniz. Yabancı turistlerin de yoğun ilgi gösterdiği bu tur hakkında şu ana kadar hiçbir olumsuz görüşe rastlamadık. Bu da gösteriyor ki, turu düzenleyen ve organize eden şirketler bu hizmeti en iyi şekilde sunuyorlar. Siz de tur sonra kendi görüş ve yorumlarınızı şirketin sosyal medya hesaplarında veya kendi hesaplarınızda yorum olarak yazabilirsiniz. Her yorum, bundan sonraki katılımcılar için bir fikir olacaktır. 

Tüm Marmaris Turları Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin https://tr.marmaristravel.net/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.