Türkiye’nin her yerine hizmet veren TatilCity.NET, Trabzon için de farklı projeler hayata geçiriyor. İstanbul, Ankara, İzmir merkezli turlar ile Trabzon’a turlar düzenliyor. Sümela Manastırı ve Uzun Göl ağırlıklı olan bu turlar ile yerli turistler bölgeye getiriliyor. Ayrıca İstanbul’da Sultanahmet bölgesinde bulunan acentalar ile ortaklaşa yabancı turistler için paket programlar yapılıyor.

Uçak bileti konusunda da Tatil City iddialı. Çok ucuz fiyatlar ile Trabzon uçuşları gerçekleştiriliyor. Çok fazla talep gören İstanbul Trabzon uçak bileti için sürekli kampanya yapılıyor. Ayrıca, İstanbul merkezli yapılan aktarmalı yurt-dışı uçuşlarında servis bedelleri çok düşük tutuluyor, bu da misafirlerin daha ekonomik uçak bileti bulmasını sağlıyor. Yerli yabancı tam 29 farklı ülkenin IATA’sı ile çalışan Tatil City dünyanın her yerine ucuz uçak bileti sağlayabiliyor.  

Otel rezervasyonlarında ise çeşitli alternatifler sunuluyor. Bu alternatifler sunulmadan önce dünyanın en büyük satış kanalları taranıyor ve o anda en uygun olan otel ve fiyatları misafire sunuluyor.  Trabzon’un yerel acentaları ile de çalışan Tatil City bu acentalar üzerinden Trabzon’a da çok fazla misafir yolluyor. Ucuz otel rezervasyonu için bir alternatif olarak ortaya çıkıyor ve “Ben de varım” diyor. 

Araç kiralama konusunda ise özellikle İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya’da alt acentaları ile çok sıkı çalışan, hizmet veren Tatil City “Rent a Car Sözleşmesi” yapıyor, bu sözleşme sayesinde de müşterilerini her ne olursa olsun mağdur etmiyor. Araç kiralamak isteyenler için de en uygun şartları sağlamaya çalışıyor.

Bir çok ülkenin konsoloslukları ile iletişim halinde olan Tatil City çok kısa zamanda vize işlemlerinizi tamamlıyor. Çalışma, oturma ve seyahat vizelerini alma konusunda da neredeyse %100 başarı sağlıyor.

Bir Camilia Travel markası olan Tatil City, uzman ekibi ile sektöre hizmet vermeye devam ediyor. Mottosu “Tatil de tatil, ille de tatil” olan marka İnternet acentalığı konusunda da kendisine güvenen, iddialı projeler yapıyor.