Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, elleri ve ayakları bağlandıktan sonra ağaca asılı vaziyette bulunan 30 yaşındaki Levent Asal'ın babası Mehmet Asal, oğlunun 18 yaşından beri uyuşturucu kullandığını, 10 senedir tedavi gördüğünü söyledi.

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Hacı Osman Mahallesinde elleri ve ayakları bağlandıktan sonra ağaca asılı vaziyette bulunan Levent Asal'ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek toprağa verildi. Olayla ilgili konuşan baba Mehmet Asal, oğlunun özel bir limanda işçi olarak çalıştığını belirterek, "Oğlumun iş nedeniyle zaman zaman 2-3 gün eve gelmediği oluyordu. İki gün eve gelmedi, biz de yine işyerinde olduğunu düşünüyorduk. Gece eve gelen polisler oğlumun öldüğünü söyledi" dedi.

Oğlunun 18 yaşından beri uyuşturucu kullandığını belirten Mehmet Asal, şöyle konuştu: "Askere gitmeden önce biz uyuşturucu kullandığını fark ettik. Tedavisi için ne gerekiyorsa yaptık ama o hâla kullanmaya devam ediyordu. Biz, olayın intihar olduğunu duyduk, öldürüldüğünü bilmiyorduk. Arasının bozuk olduğu kimse ya da düşmanı yoktu."

Levent Asal, Bağdat Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Körfez Mezarlığı'nda defnedildi.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği belirtildi.