Kulüpteki rolünden memnun olmadığını söyleyen Lukaku, Thomas Tuchel ile yaptığı net görüşmelerin ardından önümüzdeki iki transfer döneminde de Chelsea'den ayrılmayacak. Romelu Lukaku, Thomas Tuchel ile yaptığı açık sözlü görüşmelerin ardından Chelsea'de kalacak ve forvet , İtalya'da yaptığı tartışmalı bir röportajın pişmanlık olduğunu kabul ediyor.

Geçen Perşembe günü yayınlanan bir röportajda Lukaku, kulüpteki rolünden memnun olmadığını ve yakın gelecekte Inter Milan'a dönmek istediğini söyledi. Ancak Lukaku şimdi, Pazar günü Liverpool'a karşı 2-2 ev beraberliği için Chelsea'nin sahabet kadrosundan çıkarılmasına yol açan yorumları yapmaması gerektiğine inanıyor. Tuchel ile yapılan görüşmelerin ardından, Lukaku'nun röportajdan devam etmesi ve Chelsea'nin Premier Lig şampiyonluk teklifini yeniden kazanmasına yardımcı olmak için tüm taraflardan artık bir taahhüt var. Ancak Chelsea'den transfer hiç konuşulmadı ve bu ay ya da gelecek yaz kulüpten ayrılmayacak. Lukaku, İtalya'da yeni sözleşme talebi reddedilince Inter Milan'ı Chelsea ile değiştirmeye karar verdiğini açıkladıktan sonra, şimdi bu yaz Blues'a katılmak istediğini ve kulübe yeniden katılmak zorunda olmadığı konusunda ısrar ediyor.

Bu arada, Pazartesi günü İtalya'dan gelen ve Lukaku'nun Tottenham'daki eski Inter patronu Antonio Conte ile tekrar bağlantı kurmakla ilgilendiğini öne süren raporlarda gerçek yok.

Lukaku tartışmalı röportajda ne dedi?

Aralık ayının başlarında İtalya'da yapılan 29 dakikalık bir röportajda Lukaku, Chelsea'deki durumundan "memnun olmadığını" söyledi, Tuchel'in sistemini sorguladı ve 2020'de Manchester City'ye transferini reddettiğini açıkladı. Lukaku, "Fiziksel olarak çok iyiyim. Durumdan pek memnun değilim ama bu normal." dedi. "Bence patron farklı bir diziliş oynamaya karar verdi ama buna bağlı kalmalı ve profesyonelce devam etmeliyim.

"Durumdan memnun değilim ama bu benim işim ve pes etmemeliyim.

Thomas Tuchel, Lukaku'nun kadrodaki yeri hakkında geçmişte yaptığı bir röportajda yaptığı yorumların yardımcı olmadığını, ancak bağlamdan çıkarılmış olabileceğini söyledi. "Inter'deyken, ilk yılın sonunda Manchester City'den bu yaz Chelsea'ninkinden daha yüksek olan bir sahabet giriş teklifi geri çevirdim. "Scudetto'yu kazandıktan sonraki ikinci yıl, kulüp şefleriyle konuşmaya gittim ve yeni bir sözleşme istedim. Bunu kendime 28 yaşında olduğumu söylediğim için yaptım, ailem Milano'da harika hissediyor, hala benim hakkım var. orada daire, annem ve oğlum gelip orada yaşayabilir ve hepimiz rahat hissederdik. "Ancak sözleşmemi uzatmak istemediler, olasılık yoktu. Kabul etmek benim için zordu çünkü kafamda kendime Milan'da birkaç yıl daha yapabileceğimi söylemiştim."

"Bana göre futbolda mutlak en iyi üç takım var - Real Madrid, Barcelona ve Bayern Münih. Her oyuncu bir gün bu takımlardan birinde oynamayı hayal eder. Bu yüzden, eğer böyle bir şansım olsaydı, yeni bir sözleşme imzalardım diye düşündüm. Inter ile sözleşme yapın ve oraya gidin. "Ama olmadı, bu yüzden sahabet üyelik kendime kendimi görebileceğim tek bir takım olduğunu söyledim - Chelsea. Oraya gitmeyi düşünmüyordum ama bir noktada benim için geldiler ve sordum [ Inter patronu Simone] Inzaghi ayrılıyor.