Trabzon’un Of ilçesinde dün akşam bir düğün salonunda evlenen kuzeni Serkan İhtiyar’ı 4 sene önce trafik kazasında ağabeyinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla öldüren şahsın kimliği belirlendi.
Edinilen bilgiye göre, Of ilçesinde dün akşam bir düğün salonunda kıyılan nikahla Serkan İhtiyar (26) ve Fatmanur Marangoz hayatlarını birleştirdi. Damat İhtiyar, arkadaşlarıyla düğünün sonlarında horon oynadığı esnada arkasından yaklaşan amcasının oğlu Raşit İhtiyar (18) tarafından silahla vuruldu. Silahtan çıkan kurşunlarla damat Serkan İhtiyar ağır şekilde yaralanırken, seken kurşunlardan 3 kişi de hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Of Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Serkan İhtiyar, burada yapılan müdahalenin ardından KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen damat Serkan İhtiyar en mutlu gününde hayatını kaybetti. Cinayeti işleyen Raşit İhtiyar, olay sonrası kaçarken, yakalanması için çalışma başlatıldı.
Öte yandan cinayeti gerçekleştiren Raşit İhtiyar’ın damat Serkan İhtiyar’ı en mutlu gününde öldüreceğini daha önce söylediği, ağabeyi Özkan İhtiyar’ın Serkan İhtiyar’ın kullandığı aracın çarpması sonucu 4 yıl önce hayatını kaybetmesi nedeniyle husumet beslediği öğrenildi.
(İHA)