Taksim’de İran uyruklu kadının mağazada unuttuğu poşeti, Amerikan uyruklu başka bir kadın tarafından çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, geçtiğimiz Cuma günü Taksim İstiklal Caddesi üzerindeki bir kozmetik mağazasında meydana geldi. İddiaya göre, İran uyruklu olduğu öğrenilen bir kadın, alışveriş yapmak üzere cadde üzerindeki kozmetik mağazasına geldi. Burada bir süre etrafı gezinen kadın daha sonra elinde gezdirdiği poşeti kasanın hemen ön tarafına bıraktı. Poşetini bırakan kadın daha sonra mağaza içerisinde alışveriş yapmaya devam etti. İran uyruklu kadın mağaza içerisinde alışveriş yapmaya devam ettiği sırada içeriye Amerikan uyruklu olduğu öğrenilen bir kadın girdi. Arkadaşlarıyla birlikte mağazada alışveriş yapıyormuş gibi gezinen kadın daha sonra kasaya yöneldi.

ÖNCE POŞETİN İÇİNE BAKTI, SONRA ÇALDI
Kasaya yönelen kadın hemen kasanın önünde beyaz bir poşetin durduğunu gördü. Bir süre etrafına bakınan kadın daha sonra sahibinin mağazada olmadığını düşünerek poşetin içini incelemeye başladı. Turist kadın daha sonra poşeti alarak mağazadan çıktı. Aldığı poşetle mağazanın bir süre dışında bekleyen kadın, mağaza dışından arkadaşlarına seslenerek onları dışarıya çağırdı. Bir süre daha mağaza önünde dolanan kadın daha sonra arkadaşlarıyla birlikte mağazadan ayrıldı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
(İHA)