Çağımızda yedi yaşındaki çocuklardan, dedelere kadar herkesin severek oynadığı PUBG Mobile oyunu, içeriğindeki özellikleriyle büyük bir kitleyi kendi içine çekmeyi başarmış popüler bir oyundur. Özellikle son zamanlarda oyuna getirdiği haritalar ve ek içerikler kullanıcıların oyuna olan ilgisini arttırmaktadır.

Ek içerikler demişken oyun PUBG Mobile içerisinde oyun içinde rekabeti etkilemeyen görsel amaçlı “Skin” isimli öğeler satılmaktadır. Bu Skin öğelerinin diğer adı kostümdür. Kostüm öğelerini alabilmeniz için oyun içerisinden uc satın almanız gerekmektedir. Ancak PUBG Mobile içerisinde UC fiyatları çok pahalı olduğundan dışarıdan almanız size avantaj sağlayacaktır.

PUBG Mobile UC Nereden Alınır?

Hesabınız için UC Satın Al işlemi yapmak isterseniz Pinciamca isimli siteyi ziyaret edebilirsiniz. Satın alım sürecinde müşterilerin beklentilerini karşılayan, kullanıcı dostu site oldukça güvenilirdir. Burada belirli paketleri seçerek istediğiniz miktarda UC alabilirsiniz. Kendi bütçenize göre ve oyun içerisindeki ürünün fiyatına göre PUBG UC seçip, sepete ekleyebilirsiniz. Sonrasında ödeme aşamalarını tamamlayarak sistem üzerinden satın aldığınız ürün hesabınıza direkt yüklenecektir. Teslim süresi emen olan veya süreli olan paketlerden hangisini tercih ederseniz ona göre uzayabilir veya kısalabilir.

Ucuz PUBG Mobile Royale Pass ve Elit Pass Satın Almak

PUBG Mobile Royale Pass Satın Al için araştırma yaptığınızda göreceksiniz ki birçok alternatif site seçeneği karşınıza çıkacaktır. Bu siteler üzerinden satın alım yapabilirsiniz fakat güvenli olmayan siteler mağdur olmanıza sebep olabilir. Bu sebepten daha da önce bahsettiğimiz Pinciamca sitesinden bütçenize uygun paketi seçip istediğiniz miktarda UC satın alabilirsiniz.

Fakat tekrar belirtmekte fayda görüyoruz ki güvenilir olmayan siteleri tercih ettiğiniz takdirde istenilmeyen sonuçlar gerçekleşebilir. Pinciamca.com üzerinden PUBG Mobile UC satın alma işlemini, en güvenilir şekilde yapabilirsiniz. Pinciamca içinde her bütçeye uygun farklı miktarlarda UC’ye sahip paketler ve fiyatlandırmalar mevcuttur. Kendi bütçenize uygun fiyattaki paketi seçerek ve oyun içerisinden istediğiniz ürünü alabilirsiniz.

PUBG Mobile İçin Aldığım UC’yi Nerede Kullanabilirim?

PUBG Mobile UC, oyun içerisinde kullanılan sanal bir para birimidir. PUBG, oyuncuların bir süre sonra sıkılmasını engellemek amacıyla sürekli yenilikler, görevler, kostümler ve sezon ödülleri getirmektedir. Yani şunu özellikle belirtelim PUBG kesinlikle tekdüze bir oyun değil.

Oyun içerisindeki görevleri yapmak, size çeşitli avantajlar sağlıyor. Eğer görevleri yapmazsanız, size verilecek harika bonus hediyeleri kaçırabilirsiniz. Bunun haricinde, bir daha alamayacağınız kısa süreli satışta olan özel ürünlere de veda etmek durumunda kalabilirsiniz. PUBG Mobile UC satın al işlemi ile birlikte sizde oyunda dilediğiniz görünüme kavuşup, oyun içerisindeki hesabınızı daha fazla ürünle güzelleştirebilirsiniz.