TEKİRDAĞ (İHA) – Çorlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yoldan çıktı. Önce kaldırıma çıkan, ardından da 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş’ın konutunun demir çitlerine çarparak duran otomobilde, maddi hasar meydana geldi. Kaza anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgilere göre kaza, önceki gece Omurtak Caddesi Asker Hastanesi Kavşağı’nda meydana geldi. İstanbul yönünden, Çorlu şehir merkezi istikametine doğru seyreden Adnan K. idaresindeki 59 FA 600 plakalı hususi otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yolu ikiye bölen plastik dubalara, ardından da kaldırıma çarptı. Son olarak 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş’ın konutunun demir çevre çitlerine çarparak durabilen otomobilde, maddi hasar meydana geldi. Kaza anı ve sonrasında yaşananlar ise, güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Kazanın ardından, konut ve çevresinde görevli çok sayıda askeri personel ile polis ekipleri, geniş kapsamlı güvenlik tedbiri aldı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından, kazaya karışan araç çekici yardımıyla kaldırıldı.

Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.