61SAAT HABER SERVİSİ - İlginç diyalogların yaşandığı bayramlaşma programında Günnar ve Çebi yüzlerce vatandaşın elini sıkıp halini hatırını sordu, çok sayıda yerli ve yabancı turist ile de bayramlaştı. 

Trabzon’a yoğun bir turist akını olduğunun altını çizen Milletvekili Günnar, ‘Bayramın 3. Gününde Trabzon merkezde vatandaşlarımızla olmak istedik, çünkü ilk 2 gün genelde köyde kurban işleri ile uğraşıyorlar. 
Meydan bölgesi çok kalabalık, çok sayıda vatandaşımızla bayramlaştık, güler yüzlerini gördük, bayramın güzelliğini birlik beraberliğini gördük, yaşlılarımızla sohbet ettik. 
Bazı vatandaşların tabi ki talepleri oldu, onları da dinledik, not aldık. Zaten birçoğu ile ilgili çalışmalarımız sürüyor, kronikleşmiş öncelerden günümüze sirayet eden bazı konular var, onlarla ilgili de vatandaşları bilgilendirdik. 
Halkımızın AK Parti’den memnuniyetini dinledik, gerçekten Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük bir sevgi seli var sokakta. 
Sokaktaki vatandaş diyor ki ‘Sayın Cumhurbaşkanımıza iyi bakın, onu sakın üzmeyin’. Bu sevgiye nailolmak kolay değil. Bu da gösteriyor ki liderimiz gerçekten halkın gönlüne kazılmış bir lider. İnşallah bizlerde aynı şevk inanç ve azimle yolumuza devam edeceğimizin, halkımıza sözünü verdik’ dedi. 


VATANDAŞ ELEŞTİRDİ VATANDAŞ CEVAP VERDİ 
Meydan bölgesindeki bayramlaşma esnasında bir vatandaşın ‘Hastanelerden memnun değiliz’ eleştirisine Milletvekili Günnar tam cevap verecekken başka bir vatandaş söze girerek ‘Allah’tan kork bari sağlık sistemini eleştirme, dünyanın gıpta ile baktığı otel gibi hastanelere sahibiz. Birçok ülkeden ilimize insanlar şifa bulmaya geliyor. Allah aşkına sırf eleştirmek için eleştirmeyin’ cevabını verince Milletvekili Günnar ‘Benim daha bir şey söylememe gerek yok’ diyerek en güzel cevabı vatandaşın verdiğini belirtti. 
EYT ve intibak yasası ile ilgili de vatandaşlar Milletvekili Günnar ve İlçe Başkanı Çebi’den destek istedi. 

RİZE VE ARTVİN’DEKİ ACI NEDENİYLE 
Çebi ise, “Bayramlar birlik beraberliğin, barışın kardeşlik duygularının pekiştiği en üst seviyelere çıktığı en kutsal en mutlu günlerimizdir. Bizlerde Ortahisar İlçe teşkilatı olarak bayramın 1. Gününde Milletvekilimiz Adnan Günnar ile sahaya indik, halkımızla esnafımızla bayramlaştık, yoğun ilgileri ve sevgileri bizleri çok memnun etti. İçimiz buruk komşu illerimiz Artvin’de, Rize’de sel felaketleri yaşanıyor. Bununla ilgili de vatandaşlarımız bizlerden bilgi aldı. 
Hayatını kaybeden kardeşlerimize, hemşerilerimize buradan başsağlığı diliyoruz. Maalesef anlık yağışların bölgede yüreklerimizi parçalayan felaketleri beraberinde getiriyor. Allah bir daha bu tür acıları bizlere yaşatmaz inşallah. Sayın bakanlarımız ve Türkiye Cumhuriyeti tüm imkanlarını bölgede seferber etmiş durumda. Dilerim yağış daha fazla sürmez’ şeklinde konuştu.