61SAAT HABER SERVİSİ - Deprem nedeniyle bölgede incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanede yaralıları ziyaret ettiği sırada Cevriye Can, Trabzon’da çalışan oğlunu çok özlediğini ifade edince hemen harekete geçildi. 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile telefonda görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cevriye Can’ın oğlu Ahmet’i izin verilmesini istedi. Bunun üzerine Ahmet Can, 15 gün izin alarak memleketi Elazığ’a giderek ailesiyle görüştü. 
Ahmet Can’ın Elazığ’da ailesinin yanına gitmesinin ardından bugün de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’da aileyi ziyaret etti. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın depremde yaralananları ziyaret ettiği sırada Cevriye Can ile görüştüğüne dikkat çeken Başkan Zoruloğlu, “
Sayın Cumhurbaşkanımızın hastanede Cevriye Ablayı ziyaretinde oğlunun bizim Trabzon Büyükşehir Belediyesinde çalıştığını öğrendi. Cevriye ablamızda, ziyaret sırasında “oğlumu özledim” dedi. Bunun üzerine Sayın Cumhurbaşkanımız samimi bir yaklaşımla bizi arayarak, “Ahmet’i Elazığ’a gönder benden de 15 gün izin ver” diye talimat verdi.  Ahmet’te kısa sürede ailesinin yanına geldi” dedi. 
Cevriye Can ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ederek, “O dünyanın babasıdır. Sadece bizim değil, Türkiye’nin değil, Dünyanın babası. Fakir faturanın babasıdır” ifadelerini kullandı. 
Oğlunu gördüğünde gözlerinden yaşlar döküldüğünü ifade eden Cevriye Can, “Gözlerimden yaşlar döküldü. İzin verdi Allah razı olsun. Belediye Başkanından da Allah razı olsun o da izin verdi” dedi. 
Ailesini ziyaret ettiğinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Ahmet Can ise, “Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu, öğrenir öğrenmez beni aradı ve hemen Elazığ’a gelmemi söyledi. TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu, bütün imkanları seferber ederek beni gönderdiler” dedi.