Ali Babacan’ın Deva Partisi'nin il başkanının atanmasının ardından, 3 kurucu üye de belli oldu.. Partinin teşkilatlanma yöntemine göre il başkanı belirlendiğinde yanına 3 kurucu üye de veriliyor… 
Gökhan Onur’un il başkanı atanmasının ardından 3 kurucu üye de şu isimlerden oluştu: Beytullah Kuru (Bir dönem İyi Parti’de yöneticilik yaptı), Kubilay Çiçek, Murat Balcı (Trabzon Fırıncılar Odası yönetim kurulu üyesi)

ONUR BASIN TOPLANTISI YAPACAK

Deva Partisi il başkanlığına atanan Gökhan Onur, bu hafta içinde bir basın toplantısı ile il başkanlığı süreci ile Deva Partisi'nin Trabzon’da izleyeceği yolu anlatacak.

AK PARTİ'DE GERGİNLİK

Gökhan Onur’un il başkanlığına atanması Ak Parti Trabzon’da gerginlik yarattı.. Ortahisar Belediye Meclis üyesi, partinin kurucularından önemli isim Nusret Onur’un oğlu olan Gökhan Onur’un Deva’da kurucu olması, Ak Parti kulislerini hareketlendirdi.. Dünden bu yana Nusret Onur ile ilgili olarak parti kulislerinde herkes şaşkınlığını dile getirdi.

GÖZLER ORTAHİSAR İLÇESİNDE

Nusret Onur’un oğlu Gökhan Onur’un Deva Partisi il başkanı olması nedeni ile gözler Ak Parti’nin Ortahisar ilçesine çevrildi.. Bu hafta, Nusret Onur ile ilgili yol haritası belirlenecek…

NUSRET ONUR KONUŞTU

Nusret Onur, 'Ben Ak Partiliyim bu davanın de neferiyim.. Oğlumun Deva Partisi il başkanı olmasından haberim yok' dedi.