Göreve geldiği ilk günden itibaren temizlik çalışanlarını idari olarak yeniden dizayn eden Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Halit Kahveci, hastanenin temizliğinde ve çevre düzenlemesinde yaşanan değişim vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Özellikle uzun süre hastanede kalan hastalar ve refakatçiler durumdan çok memnun olduklarını belirtiyorlar.

HER AY BAŞTAN SONA TEMİZLİK

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesini kullanan hastalar ve ziyaretçilerin daha temiz daha sağlıklı bir ortamda hizmet alabilmeleri için, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürlüğü’nün emri ile hastane her ay baştan sona temizlenmeye başlandı. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışan hizmet görevlileri ilk zamanlar bu kadar fazla temizlik konusunda zorlansalar da müdürleri Halit Kahveci ile birlikte biçok şeyi yeni öğrendiklerini ifade ediyorlar. Kurum çalışanı 20 yıldır temizlik kurumuda çalıştığını ve birçok şeyi yeni öğrendiğini, yeni yapmaya başladığını söyledi. Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Halit Kahveci yaptığı açıklamada; “Hastaneyi her ay baştan aşağı ince detay temizlik yaparak adeta pırıl pırıl yapıyoruz. Vatandaşa hizmet ilkemizdir. Biz de yaptıklarınızla millete ve memlekete hizmet ediyoruz.” dedi.

HALİT KAHVECİ KİMDİR?

Merhum Adnan Kahveci’nin akrabası olan Halit Kahveci 16 yıldır idareci olarak devletin değişik kurumlarında çalıştı. Sağlık Bakanlığı kalite ve verimlilik denetçisi İSO 9001 kalite yoneti M sistemleri üzerine başdenetçilik, kalite uzmanlığı, kalite yönetim sistemleri yöneticiliği belgeleri olan Kahveci, gerek Türk standartları enstitüsü gerçekse Türk akreditasyon kurumunda dış denetçi olarak görev yapmaktadır. Tıp bayramı muharip gaziler derneği ile ilk defa hastanede Çanakkale şehitleri haftası törenlerini, ebeler ve hemşireler haftası organizasyonları ile kurum içi bir çok sosyal faaliyette bulunarak hem Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışanlarına hem de ilimize ayrı bir dinamizim kazandırdı. Ayrıca Halit Kahveci, Türkiye’nin efsane ekonomi bakanı merhum Adnan Kahveci’nın dayısının oğludur.