61SAAT HABER SERVİSİ - Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün ve yarın Trabzon için turuncu alarm verdi. Meteorolojinin turuncu alarm veren iller arasında Trabzon’u göstermesinin nedeni ise çığ tehlikesinden kaynaklandığı belirtildi. 
25 - 30 Ocak tarihleri arasında Trabzon’un da içerisinde bulunduğu D. Karadeniz’in iç kesimleri ile D. Anadolu’nun güneydoğsunuda kar örtüsünün bulunduğu dik yamaçlarda çığ tehlikesinin bulunduğu vatandaşların meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları gerektiği vurgulandı. 


TRABZON'DA SICAKLIKLAR DÜŞECEK! 
Trabzon’un hava durumu tahminlerine bakıldığında ise il genelinde sıcaklıkların Perşembe akşamından itibaren düşüşe gereği belirtildi. 
Trabzon’da yarın 12 ile 20 derece arasında bir sıcaklık ve güneşli hava tahmininde bulunulurken, Perşembe ve Cuma günü yağmurlu, Cumartesi ve Pazar günü ise bulutlu bir hava tahmin ediliyor. 
Trabzon’da Perşembe gününden itibaren sıcaklıklar en düşük 13, en yüksek 16, Cuma günü en düşük 6 en yüksek 10, Cumartesi günü en düşük  4, en yüksek 12, Pazar günü en düşük 9 en yüksek 16 derece sıcaklık beklendiği tahmin edildi.