61SAAT HABER SERVİSİ - 
Mevcut Başkan Murat Gedikli’nin tek aday olarak yapılacak kongreye partililerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor. 



MHP üyesi olan her ülkücünün kongrede aday olmasının hakkı olduğunu ifade eden Gedikli, “MHP üyesi olan her ülkücü kardeşimizin aday olması en doğal hakkıdır. Genel Merkezimizin tavsiyesi kongreleri tek listeyle gidilmesi yönünde oldu. Bazı arkadaşlarımızın genel merkezin tavsiyesine rağmen adaylığını açıklıyor olmasını tasvip etmiyoruz Her ülkücü bilir ki görev istenmez verilir. 



Arkadaşlar yapılan hatanın farkına vardılar onlarda bu süreçte aday olunmayacaklarını ifade ettiler.  Kovid 19’dan dolayı sıkıntılı bir süreç olduğunu, Genel Merkezin haklı tavrını görerek ülkücü ahlaka yakışır şekilde adaylıktan vazgeçtiler” dedi. 


Kendisinin MHP’de uzun süredir görev yaptığına dikkat çeken Gedikli, 2 dönem İl Başkan Yardımcılığı, 2 dönemde İlçe Başkanlığı yaptığını ifade ederek, adaylığı düşünen isimlerle aynı yönetimlerde bulunduklarını aynı teşkilattan geldikleri için istişare halinde olduklarını da bildirdi. 


MHP’nin her dönem sahada olduğuna dikkat çeken Gedikli, kongreden sonra partilerini 2023 seçimlerine hazırlamak ve Trabzon’da güçlü bir MHP  ve partilerini en iyi şekilde temsil etmek istediklerini de sözlerine ekledi.