Ortahisar Muhtarlar Derneği Kurucu Başkanı Bekir Aktürk’ün, yarın yapılacak olan genel kurulda aday olmayacağını öğrenildi. Yarın yapılacak seçim için şimdi gündemde bir isim var.

Trabzon Mutarlar Derneği’nde 2005 yılından bugüne yönetici olarak görev yapan, Türkiye Muhtarlar  Konfederasyonu’nda genel başkan yardımcılğı görevine kadar yükselen ve halen daha bu görevi aktif bir şekilde yürüten Soğuksu Mahallesi Muhtarı Bekir Aktürk’ün kurucu başkanı olduğu Ortahisar Muhtarlar Derneği yarın seçime gidiyor.
Seçimle ilgili sürpriz bir gelişme ise  kurucu başkan Aktürk’ün aday olmayacağı iddiaları.

Tüm muhtarlar tarafından bugüne kadar gördüğü yoğun ilgi ve destek ile Konfederasyon’da bölgeden en aktif şekilde görev alan kişi olarak gündeme gelen Aktürk’ün kurucu başkanı olduğu Ortahisar Muhtarlar Derneği başkanlığına aday olmaması kafalarda soru işaretleri yarattı.

Gelen tüm baskılara ragmen aday olmayacağını ifade eden Aktürk’ün yerine  muhtarların, Dolaylı Mahallesi Muhtarı Selami Durmuş ile seçime gideceği alınan son bilgi. Yarına kadar yeni bir aday çıkmaz ise Ortahisar Muhtarlar Derneği tek liste ile seçime gidecek. Seçim yarın saat 13.30’da Ortahisar Belediyesi bitişiğindeki çok amaçlı salonda gerçekleştirilecek.