Yönetim Kuruluna seçilen isimlerin tam kadro katıldığı toplantıda, İl Başkanı Cevat Kurt, başarılı bir kongre gerçekleştirdiklerini belirterek kongreye katılım gösteren ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Trabzon’un ciddi bir muhalefete ihtiyacı olduğu belirten Kurt, “Alanında uzman ve liyakatli isimler ile kurduğumuz yönetim kurulu ile yeni dönemde Trabzon’da örnek muhalefet anlayışını ortaya koyacağız. Sorunları tespit ederek yerinde çözüm öneleri ortaya açıklayacak ve takip edeceğiz.” dedi.

Kongreden bir ay önce gerçekleştirilen ağustos ayı divan toplantısında İyi Parti’den Saadet Partisi’ne katılan Metin Bulut ve Tuncay Toprak başkanlık divanında yer aldı.

Cevat Kurt’un başkanlık divanı şu isimlerden oluştu; Teşkilat Başkanı Murat Özcan, Siyasi İşler Başkanı Musa Gözütok, Planlama ve Koordinasyon Başkanı Halil Keskin, Seçim İşleri Başkanı Ahmet Yakuphan, Tanıtma Başkanı Sefa Aydın, STK ve Halklar İlişkiler Başkanı Tuncay Toprak, Eğitim Başkanı Mehmet Koç, Dış İlişkiler Başkanı Süleyman Tonbul, Mahalli İdareler Başkanı Şenol Şirin, Muhasebe ve Mali İşler Başkanı Muzaffer Bayram, Sosyal İşler Başkanı Metin Bulut, Ekonomik İşler Başkanı Hüseyin Aygün, Hukuki İşler Başkanı Selçuk Özderya, İl Sekreteri Caner Kul, Gençlik Kolları Başkanı Nurican Kutoğlu