Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi tarafından düzenlenen, Trabzon ve Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurullarının desteklediği "Trabzon'dan Şanlıurfa'ya Girişimci Kadın Buluşması" etkinliğinin Trabzon etabının, 5 – 6 Ağustos’ta yapılacağı bildirildi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapılacak olan ve kadın -erkek tüm vatandaşların katılımına açık etkinlik kapsamında, 5 Ağustos’ta saat 10.30'da “Avrupa Birliği ve Türkiye'de Kadının Durumu" konulu panelin gerçekleştirileceği bilgisine ulaşıldı. Ayrıca, öğle yemeğinin ardından web sayfası tasarımı eğitimi, e-ticaret, hedef planlama ve reklam eğitimleri ile etkinliğin devam edeceği belirtildi.

Trabzon'dan Şanlıurfa'ya Girişimci Kadın Buluşması’nın ikinci günü olan 6 Ağustos’ta saat 09.30'da forum - panel şeklinde gerçekleştirilecek olan oturumda Trabzonlu ve Şanlıurfalı kadınlar kendi deneyimlerinden söz edecek, karşılıklı olarak geliştirebilecekleri yatırım olanaklarını değerlendirecekleri vugulandı. Öte yandan KOSGEB ve TKDK uzmanlarının katılımcılara, yatırımcı destek imkanlarını anlatacağı ve sorularını yanıtlayacağı açıklandı. Öte yandan etkinliklerin tümü ücretsiz ve herkesin katılımına açık olacak.