Teknolojinin gelişimi hepimizi etkisi altına almış durumda. Her şeyde ilerleme kaydedilirken tabii ki sinema, film ve dizilerde de büyük ilerleme kaydedilmiş durumda. Artık bir çoğumuzun evinde 3D destekli TV'ler mevcut ve bu sayede istersek koltuğumuzdan kalkmadan sadece bir gözlük ve TV ile tamamen gerçekçi filmler izleyebiliyoruz.

3D Filmler Nedir?

Üç boyutlu filmler derinlik, yükseklik ve uzunluk algısı ile oluşturulmuş filmlerdir. Özelliklerinin başında tabii ki gerçekçi olmalı yatar ancak bunun yanı sıra da tüm duyguları en dipte yaşamanızı sağlayabilir. Örnek vermek gerekirse bir filmde kameraya yaklaşan herhangi bir nesne yada varlık aslında size yaklaşmış oluyor ve bu sayede anlık olarak korku, heyecan ve adrenalin duygularını bir anda yaşayabiliyorsunuz. 

3D Filmler Nasıl İndirilir?

3D filmleri iki şekilde temin edebilirsiniz. Birincisi; filmin dvd'sini alarak izleyebilirsiniz. Böylelikle yapımcıya da destek olmuş olursunuz. Ancak bunu maliyetleri yüksektir ve her filme 10 ila 20 türk lirası gibi bir tutar ödersiniz. Eğer böyle bir durumunuz yoksa en iyi seçenek internetten indirmek olmalı. Bunun için bir çok kaynak var ama en geniş kapsamlı olanı filmbol gibi duruyor. Ayrıca buradan indireceğiniz filmlerin diğer kaynaklara nazaran çok daha hızlı indiğini gördük ve bu yüzden de size bu siteyi öneriyoruz. Filmbol adresine girdikten sonra 3D film indir kategorisinden istediğiniz filmi seçebilir ve hemen indirmeye başlayabilirsiniz. Tamamen ücretsiz bir dağıtımı olan bu sitenin isterseniz premium versiyonu da var. Sizde bir film hastasıysanız ücretli üyeliğini de deneyebilirsiniz.