Kirstie None Rosa, ABD'nin Florida eyaletindeki bir okulda, asistan öğretmen olarak görev yapıyordu.

27 yaşındaki öğretmenin, okuldaki erkek öğrencilerden ikisiyle uygunsuz ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

Öğrencilerle birlikte bir ev partisine gittiği ortaya çıkan Kristie'nin burada öğrencilere uyuşturucu madde verdiği de bildirildi.

Henüz 15 yaşında olan öğrencilere alkollü içki satın aldığı ve uyuşturucu verdiği ortaya çıkan asistan öğretmeni, ortaya çıkan görüntüler ele verdi.

Soruşturmayı yürüten polisler, kadının evinin güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Görüntülerde Kirstie None Rosa'nın öğrencilerle birlikte evine geldiği, apartman koridorunda yakınlaştığı görülüyordu.

Ayrıca 15 yaşındaki erkek öğrencilerle, apartman sakinlerinin ortak kullandığı havuza girdiği görülen kadının, burada da öğrencilerle uygunsuz şekilde yakınlaştığı göze çarpıyor.

Fox 4'un haberine göre Rosa, birden fazla suçla yargılanıyor. Bu suçlar arasında alkol ve yasal olmayan uyuşturucuları reşit olmayan çocuklara temin etmek ve yaşı küçüklerle gayriahlaki ilişkiye girmek de yer alıyor.

Rosa'nın asistan öğretmen olarak görev yaptığı Collier County School, olaylardan 7 Aralık gününe kadar haberdar olmadıklarını bildirirken, öğretmenin işine son verildiği açıklamasında bulundu.

Collier Polis Kuvvetleri ise, Kirstie None Rosa'nın 15 yaşındaki öğrencisiyle hem çocuğun hem de kendi evinde ilişkiye girdiğini bildirdi.

Sorgulandığı sırada Rosa iddiaları reddetti, ancak polis ekipleri hem görgü tanıkları hem de güvenlik kamerası görüntüleri olduğunu hatırlatınca suçunu kabul etmek zorunda kaldı.

Fox 4'un haberine göre öğretmen, önce 15 yaşındaki iki öğrenciyle birlikte partiye gitti. Burada alkol alıp uyuşturucu kullandıktan sonra hep beraber kadının evine geldiler.

Partinin ev sahibi ise, Kirstie None Rosa'nın yanındakilerin reşit olmadığını bilmediğini ve öğrendiği anda hem öğretmeni hem de öğrencileri evinden kovduğunu söyledi.