Profesyonel Bursa Halı Yıkama Hatem Yıkama Güvencesi ile . Son teknoloji otomatik temiz makinelerimizi kullanarak, içindeki bütün kiri, bakterileri, yabancı maddeleri ayırt etmeden halılara zarar vermeden temizliyoruz. Firmamızda halılar tek tek uzman ekip tarafından yıkanmaktadır. Yıkanıp temizlenmesi gereken tüm eşyalarınızı size verdiğimiz saatler içerisinde alırız ve söz verdiğimiz gün evinize geri getiririz.Sonradan Pişman Olmamak İçin Halılarınızı Profesyonel Ellere Teslim Etmenizi Tavsiye Ediyoruz.Güvenli halı yıkama hizmeti.

Her çeşit halıyı yıkayabilen firmamız tüm hizmetlerinde olduğu gibi bu hizmetinde de garantili yıkama yapmaktadır: Şimdi fabrikamızda halılar hangi aşamalardan geçiyor hep birlikte inceleyelim:

1- Toz Alma İşlemi:

Fabrikamıza gelen halıları öncelikle toz alma işleminden geçiriyoruz. Bu aşamada halılarınızın Yüzeyinde ki toz kir ve diğer vb. maddelerden (Cam kırıkları vs) arındırılır ve daha güzel bir yıkama işlemi sağlanır. Halılar yıkama öncesi mutlaka tozunun alınması gerekir.

2-Halı Yıkama

Yıkama odasına gelen halılar yıkamadan hemen önce dezenfekte odasında güzelce dezenfekte edilir. Eğer halıda varsa lekeler, leke çıkarıcı uygulanarak otomatik makinede yıkama işlemine geçilir. Halının her noktası eşit bir şekilde temizlik malzemelerimizle yıkanmaktadır. Diğer halılarla karıştırılmadan tek tek otomatik makinelerde yapılmaktadır.

Siteyi Ziyaret Et : https://www.hatemyikama.com/

3-Sıkma ve Kurutma

Yıkama işleminin ardından halılarınız son teknoloji olan makinelerde uzun süre sıkılır. Halılarınız burada, dışarıdaki gibi toz & çamur vb. Etkenlere maruz kalmadan sağlıklı bir şekilde kurutularak paketlenip size teslim edilir.

4- Kalite Kontrol

Yıkanan halılar tek tek kontrol edilir. Varsa leke tekrar leke çıkarma işlemi uygulanır. Kalite kontrolden geçen halılar paketlenir ve servise hazır halde depoya aktarılır.

5-teslim

Bize teslim ettiğiniz her eşyanız bizim sorumluluğumuzda ve kontrolümüz altındadır. saygıdan ödün vermeden sizi hizmetin her aşamasında memnun ederiz. müşterilerimizin hassasiyet gösterdiği noktaları es geçmeden yerine getirmeye özen gösteririz. Halılarınızı sizlerin belirlediği saatlerde alırız söz verdiğimiz gün hiçbir zarar gelmeden teslim ederiz.

6- kullandığımız temizlik ürünleri

Kullandığımız temizlik ürünleri son derece kaliteli ürünlerdir. Halının kendine özel kumaşına göre seçiyoruz, Kimyasal ürünler kullanmıyoruz. Desenleri ve renkleri zarar görmemesi için profesyonel çalışanlarımızın kullandığı özel tekniklerle son derece kaliteli ve titizlikle yıkıyoruz. Temizlik malzemelerimizi istediğinize göre seçeriz. Temizlik malzemelerimiz bitkilerden hazırlanmış, kimyasal oranı düşük desenlerine, renklerine zarar vermeyen karışımlar kullanırız.

Firmamız aldatıcı reklamlara hiç bulaşmadan kendi bünyemizdeki ne varsa birebir onu tüketicilere göstermektedir. Kaliteden taviz vermeden halılarınızı ilk günkü görünümüne kavuşturuyoruz. Bunu yaparken de elimizden gelenin en iyisini hizmetlerimize yansıtıyoruz.

Halılarınız ilk günkü gibi temiz ve parlak…

• Son teknoloji kir ve leke çıkarıcı makineler kullanılır.

• Lekesiz ve tertemiz adresinize teslim ederiz.

• Hijyen ve temizlik kurallarına dikkat ederiz.

• Çalışanlarımız Her biri alanında uzman olup, uzmanlaştıkları makineleri kullanarak evlerinize hijyen ulaştırır.

• Kısa zamanda adresten teslim alır, hijyenik bir temizlik yaparak kaliteden ödün vermeyiz.

       Temizliğin ve hijyenin fabrikasında, yıkamak ve temizlemek bizim işimiz