Çünkü İnternetten alışveriş yaparsanız, Google ihtiyacınız olan ürünleri ve ilk üç yerin % 85'ini organik tarzda aramaya başlar. E Ticaret SEO odaklı pazarlama, bu % 85'lik börekten birkaç dilim elde etmeyi hedefliyor.

Sağlam Bir Ürün Açıklaması Yazın

Birçok çevrimiçi mağaza sahibi, ürün açıklamalarını yok sayar. Genelde açıklamalar çok genel veya çok kısa. Örneğin, Google 300'den fazla kelime içeriğini tercih eder, bu nedenle açıklamanızı yeterince uzun yazmak ve ayrıntılı bilgi vermek önemlidir.

Çevrimiçi mağazanızın ziyaretçilerinin ürünleriniz hakkında olumlu olmasını istiyorsanız, ürünler hakkında yeterli bilgi sağlamanız gerekir. Ürünlerinizin benzersiz özellikleri varsa, bunları listelediğinizden emin olun. Online mağazanız için içerik yazarken, müşterilerinizden bu ürün için hangi talepleri alacağını belirtin.

Resimlerinizi Optimize Edin

Profesyonel kalitede fotoğraflar kullanmak çok önemlidir. Resimlerinizi aramanın değerini düşünün. Adların açıklayıcı olduğundan ve numarayı değil, ürünün gerçek adını içerdiğinden emin olun.

E Ticaret Siteleri için SEO İpuçları

Dünyadaki en büyük web projeleri İnternet projeleridir. Bu web sayfaları neredeyse her tüketici ihtiyacını karşılayabilir. E Ticaret siteleri ürünün en önemli alanlarıdır. Bir satın alma kararı verirken, müşteri bu sayfadaki ürün resimlerini, incelemeleri ve fiyatları gözden geçirir. Arama motorlarının dikkat ettiği en önemli nokta sayfa açıklamasıdır. Birkaç E Ticaret sitesi aynı ürünü satabilir. Ürününüzün sayfalarının açıklamasının, diğer sitelerin açıklamasıyla çakışmadığını not etmek çok önemlidir. 

Bir E Ticaret sitesi sahibinin SEO açısından dikkat etmesi gereken birçok soru var. Bunlardan biri iç bağlantılar için E Ticaret SEO odaklı stratejilerdir. Binlerce ürünü barındıran E Ticaret sitelerinde arama motorlarını kullanarak ürünleri aramak ve dizine eklemek çok önemlidir. Bunu kolaylaştırmak için, diğer ürünlerin önerdiği ürün ve kategori sayfalarına bağlantılar sağlamalı ve site haritalarındaki tüm önemli ürünleri ve kategorileri listelemelisiniz. Detaylı bilgi edinmek için https://mobitek.com/E Ticaret-seo/ adresini ziyaret edebilirsiniz.