61SAAT SPOR SERVİSİ

Maçın ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı’nın yanına Bordo - Mavililerin yıldız ismi Abdülkadir Ömür geldi.

ABDÜLKADİR ÖMÜR: İNANILMAZ MUTLUYUZ
Abdülkadir Ömür, “İnanılmaz mutluyuz. Hocamız takıma geldiği günden itibaren sevgi aşıladı. Takımın hocamıza inanılmaz saygısı var. Onu çok seviyoruz. İnşallah Trabzonspor camiamız hocamızla çok şampiyonluklar görür. Herkese armağan ediyoruz. Buradan hocayı herkesin sevdiğini ifade etmek istiyorum” dedi. 

OYUNCULARDAN SÜRPRİZ
Ardından oyuncular ellerinde kupayla yayına gelerek sürpriz yaparak Avcı’yı hem karla ıslattı. 

HİSSETTİRİYORLAR
Avcı, “Kupayı hem Abdülkadir Ömür’e, hem Trabzonspor’umuzun bizimle beraber belki 100 kişi vardı ama onlar bizi hissettiriyor. Şehirde bu sevgiyi hissettiriyorlar. Önce Trabzonspor seyircisine, sonra Ömür’e armağan ediyoruz. İyi bir üstünlüğümüz vardı. İyi mücadele ettik, iyi oyunlar oynadık. Kazanmayı hak ettik. Hem camiaya, hem ekibe, hem oyuncu grubuna armağan olsun. 
İvmemiz devam ediyor. Kulüpte dolaşırken böyle çok güzel kupalar var. Bu kupaları kazanan teknik adamlar, futbolcular var. Müzeyi gezdiğimde bir gün burada bende tarihte yer almak istiyorum demiştim. 

KASKET TAKMASININ NEDENİ

Kulübün girişinde ve bazen masamızın üzerinde Ahmet Suat Özyazıcı’nın kupalı, kasketli, eşofmanlı fotoğrafı vardı. Bende bugün kasketliyim. 
Yolumuza devam edeceğiz. Bugün dinleneceğiz, eğleneceğiz ama yarış devam ediyor” dedi 

KULÜP KARİYERİNDE İLK KUPA KAZANMASI
Avcı, “Nasıl iz bıraktığım önemli. Neler yaptıkların önemli. Kupa alıp saygı görüyorsan benim içni çok değerli. Bazı kupalar aldık ama… Ben Trabzonspor’u tercih etmemde, benim iştahlandıran, arzulandıran sayın Başkana, Ertuğrul Doğan ve Mehmet Yiğit alp’e teşekkür ediyorum. Mesleki anlamda gelişen takım ve aile ortamı var. Hem mevcudun, hem de kaliteyi arttırarak rekabeti sağlamamız lazım. Verimli topraklardayız. Belki 100 kişi var am o coşkuyu hissettiriyorlar” dedi.