Trabzonspor'un transferi için geri sayıma geçtiği Lucas Barrios, kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini söyledi. Meksika'nın köklü kulüplerinden Cruz Azul'un da talip olduğu Paraguaylı yıldız, Meksika'dan gelen teklifi "Avrupa'da bir kulüple görüşmelerim devam ediyor. Büyük olasılıkla orayla anlaşacağım. Nazik teklifiniz için çok teşekkür ederim" diyerek geri çevirdi. Uluslararası basından gelen bu haberlerin ardından Trabzonspor cephesinden de 28 yaşındaki futbolcuyla ilgili olumlu istihbaratlar geldi. "Trabzonspor'a ses getirecek bir forvet alacağız" diyen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Barrios'u en geç cuma günü açıklayacağı öğrenildi.

ELİNİ ÇABUK TUTMAK İSTİYOR
UEFA Avrupa Ligi'nde grupları hedefleyen, ligde de şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Trabzonspor, bir süre futboldan uzak kalan Barrios'u sıkı bir programa aldıktan sonra direkt takıma monte edecek.

TAVAN 2,5 MİLYON EURO
Golcü futbolcu, Çin Futbol Federasyonu’na yaptığı başvuruda umduğunu bulamayınca FIFA’ya gitti. Barrios’un amacı buradan en azından geçici lisans çıkartarak transfer dönemi bitmeden bir takıma imza atmak. 28 yaşındaki forvetle yapılan görüşmelerde önemli mesafe kat edildi. Barrios, senelik 3 milyon Euro’dan 2 milyon 750 bin Euro’ya indi. Yönetim ise 2.5 milyon Euro’dan yukarı çıkılmayacağını bildirdi. Taraflar arasındaki pazarlıkların kısa sürede olumlu bir şekilde sonuçlanması bekleniyor.